αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάθε δυσκολία στη ζωή σας, σας έχει μετατρέψει στο άτομο που είστε σήμερα»: 7 σοφές φράσεις από τον Keanu Reeves

«Κάθε δυσκολία στη ζωή σας, σας έχει μετατρέψει στο άτομο που είστε σήμερα»: 7 σοφές φράσεις από τον Keanu Reeves

Βλέποντας την ιστορία του Keanu Reeves, νομίζεις ότι είναι σενάριο ταινίας. Σαν αυτές που συνηθίζει να παίζει. Κι όμως, η πραγματική ζωή του γνωστού ηθοποιού είχε μεγάλες επιτυχίες στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά και πολύ στενάχωρα γεγονότα στην προσωπική του ζωή. Από μικρός στα δύσκολα, αφού όταν ο ίδιος ήταν μόλις 3 ετών, ο πατέρας του παράτησε την οικογένεια τους. Στην συνέχεια ο μικρός Keanu Reeves, άλλαξε συνολικά 4 σχολεία. Πήγαινε από το ένα στο άλλο, αφού είχε δυσλεξία και δεν μπορούσε να αποδώσει καλά στα μαθήματα. Στα 16 του παράτησε εντελώς το σχολείο.

Στα 23 του, είδε τον καλό του φίλο, River Phoenix, να πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει. Στα 34 του παντρεύεται την γυναίκα του και μόλις ένα χρόνο μετά αυτή μένει έγκυος. Ωστόσο, το παιδί γεννιέται νεκρό. Σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, σκοτώνεται και η γυναίκα του σε τροχαίο, λίγο αργότερα.

Στα επόμενα χρόνια, η μικρή του αδερφή διαγνώστηκε με Λευχαιμία. Αλλά μετά από τις κατάλληλες θεραπείες το ξεπέρασε. Ωστόσο, ο Keanu Reeves, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, έδωσε το 70% των χρημάτων που έβγαλε από το Matrix σε νοσοκομεία που καταπολεμούν την συγκεκριμένη νόσο. Μέσα από όλη αυτή την διαδρομή, ο Keanu Reeves έχει καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα για την ζωή.

Παρακάτω θα δεις 7 σοφές φράσεις του διάσημου ηθοποιού, τις οποίες συγκέντρωσε το It’s Possible. Και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές.

1# Μερικές φορές οι εχθροί είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι μας. Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν από τα λάθη τους. Η καταστροφή κάποιες φορές σημαίνει αναγέννηση.

2# Τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα για μένα. Έχω βγάλει πολλά χρήματα, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και να μην στρεσάρω εαυτό μου σε σχέση τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Δίνω πολλά στους άλλους και ζω απλά, συνήθως μακριά από πολυτελή ξενοδοχεία.

3# Πρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας αν δεν είστε χαρούμενοι και ξυπνήστε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε.

4# Ο άνθρωπος που με κρατούσε μακριά από την ευτυχία μου, ήμουν εγώ.

5# Πολλές φορές καταπιανόμαστε τόσο πολύ με την καθημερινότητα, που ξεχνάμε να βγούμε έξω και να απολαύσουμε τις ομορφιές της ζωής.

6# Όταν δεν αισθάνομαι ελεύθερος και δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, απλά αντιδρώ. Πάω ενάντια σε αυτό.

7# Κάθε δυσκολία στη ζωή σας, σας έχει μετατρέψει στο άτομο που είστε σήμερα. Να είστε ευγνώμονες για τις δύσκολες στιγμές, μπορούν μόνο να σας κάνουν πιο ισχυρούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Ο Keanu Reeves έδωσε μια απλή (αλλά ουσιώδη) απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 11 =