αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ιt’s All Greek On Me»: Μια επιχειρηματική ιδέα που γεννήθηκε… μέσα από ένα παλιό οικογενειακό μπαούλο

«Ιt’s All Greek On Me»: Μια επιχειρηματική ιδέα που γεννήθηκε… μέσα από ένα παλιό οικογενειακό μπαούλο

Το 2014, η Ειρήνη Χαλκιά με προϋπηρεσία στο μάρκετινγκ, είχε την ιδέα να δημιουργήσει τσάντες καθαρά ελληνικές με επιρροές από την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Από τα χειροποίητα κεντήματα και τον αργαλειό της ελληνικής παράδοσης στο χέρι των πιο προχωρημένων -στιλιστικά ομιλώντας- γυναικών.

Όπως διαβάζουμε στο Womantoc, το brand «Ιt’s All Greek On Me» φλερτάρει με την παράδοση με έναν τόσο σύγχρονο τρόπο. «Το 2014 συνέβη κάτι απρόσμενο! Ένα παλιό οικογενειακό μπαούλο, κουβαλώντας την προίκα τριων γενεών, στάθηκε η αφορμή της σύλληψης μιας ιδέας παραγωγής τσαντών και ρούχων που θα ενστερνίζονταν την πλούσια ελληνική παράδοση. Κι έτσι, γεννήθηκε η ιδέα του Ιt’s all Greek on me» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Πηγή έμπνευσης αποτελεί όλη η ελληνική κληρονομιά, που εκτείνεται από τους αρχαίους χρόνους έως την πρόσφατη λαϊκή παραδοσιακή εποχή. Για παράδειγμα, η έμπνευση κάποιων clutches βασίστηκε στα σκυριανά νυφικά πουκάμισα, που είναι πραγματικά έργα τέχνης, αλλά και επτασφράγιστα μυστικά κάθε τοπικής οικογένειας».

«Η τσάντα είναι το ιδιαίτερο εκείνο αξεσουάρ που διαφοροποιεί την εμφάνιση της γυναίκας εκφράζοντας την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο της» καταλήγει.

Η φετινή συλλογή, για το καλοκαίρι του 2018, σοφιστικέ και ευέλικτη, αποκαλύπτει το σύγχρονο αιγαιοπελαγίτικο φολκλόρ, με μια σειρά από clutch και pouch εμπνευσμένα από τα φημισμένα σκυριανά κεντήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eight =