αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΙneffablue.com: Μια νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, η οποία δεν συγκρίνει μόνο ηλεκτρονικά καταστήματα

Ιneffablue.com: Μια νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, η οποία δεν συγκρίνει μόνο ηλεκτρονικά καταστήματα

Μία νέα ελληνική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών έρχεται να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι υπόλοιπες. Μία πραγματική σύγκριση τιμών ανάμεσα στα προϊόντα. Το ineffablue.com μπορεί να συγκρίνει προϊόντα όχι μόνο από ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και απλές ιστοσελίδες.

«Είναι μια πλατφόρμα που μπορείς να συγκρίνεις εύκολα τις τιμές όλων των διαθέσιμων προϊόντων, σε eshop και απλά websites», τονίζει στο It’s Possible o ιδρυτής της πλατφόρμας, Θωμάς Καραβάκας.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, οι καταναλωτές ενδιαφέρονται να βρουν το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή, οπότε δεν μπορούσε απο αυτή τη σύγκριση προϊόντων να λείπουν τα απλά websites.

Επιπρόσθετα, οι κοινές ιστοσελίδες δεν έχουν αυτό τον τρόπο προβολής, να μπορούν δηλαδή να ενταχθούν σε μία πλατφόρμα για να γίνουν ευρέως γνωστά τα προϊόντα και συνεπώς ολόκληρη η επιχείρηση.

Τέλος, στα σχέδια της ineffablue.com είναι η γρήγορη επέκταση και σε χώρες του εξωτερικού θέλοντας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν συνεργασίες και να βρουν νέες ευκαιρίες σε αγορές εκτός Ελλάδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − one =