αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΙντερνετικό μπάσιμο: Ξεκίνησε το e-shop του My Market

Ιντερνετικό μπάσιμο: Ξεκίνησε το e-shop του My Market

Κοντά εννέα μήνες μετά την απόκτηση θέσης στο WeloveSupermarket.gr, η αλυσίδα My Market, συμφερόντων της οικογένειας Παντελιάδη, εισήλθε προ ημερών και επισήμως στην αγορά του e-grocery. Το βάπτισμα του πυρός έγινε στις 9 Οκτωβρίου, οπότε και ανέβηκε η ταμπέλα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, του eshop.mymarket.gr, που αποτελεί την επόμενη ημέρα του WeloveSupermarket.gr.

Το νέο “κατάστημα” της αλυσίδας My Market, στόχος του οποίου είναι να λειτουργήσει συμπληρωματικά και προσθετικά στο υπάρχον φυσικό δίκτυο των 224 σημείων της αλυσίδας, προσφέρει πανελλαδική κάλυψη. Ειδικά για τις περιοχές Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγείλουν από το σύνολο των προϊόντων που διαθέτει η αλυσίδα (σ.σ. 10.000 κωδικοί), όπως φρέσκα τρόφιμα (συσκευασμένα ή κοπής), φρέσκο γάλα, φρούτα, ψάρια καθώς και βρεφικά, είδη καθαριότητας κ.ά. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως και στις περιοχές των Μεγάρων, της Ελευσίνας και του Λαυρίου, προς το παρόν το e-shop δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες με παράδοση φρέσκων, νωπών και κατεψυγμένων.

Σε ότι αφορά το κόστος, δωρεάν μεταφορά της παραγγελίας παρέχεται στους καταναλωτές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας με απόδειξη από 59 ευρώ και στην υπόλοιπη Ελλάδα με απόδειξη από 80 ευρώ. Δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτου ποσού παρέχεται με την παραγγελία βρεφικών πανών.

Από τις αλυσίδες που δραστηριοποιούνται σήμερα στην εσωτερική αγορά με φυσικό δίκτυο, e-shop διαθέτει, η ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Κρητικός και ο Θανόπουλος. Εκτός αυτής της αγοράς παραμένει ακόμη η αλυσίδα Σκλαβενίτης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr ετοιμάζεται να εισέλθει το 2019. Στην αγορά του e-grocery δραστηριοποιείται επίσης το e-fresh.gr (σ.σ. δεν συνεργάζονται με κάποιον λιανέμπορο), το Yoda.gr και το Caremarket.gr που στα μέσα του καλοκαιριού ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πορευθούν από κοινού με τη διατήρηση της πλατφόρμας του Caremarket.gr, ως βασικού brand του νέου σχήματος και την ανάληψη του management από το yoda.gr. Η Yoda.gr και το Caremarket.grσυνεργάζονται σήμερα με δύο διαφορετικόυς λιανέμπορους και αναζητούν ποιος θα τους τροφοδοτεί όταν ολοκληρωθεί η συγχώνευσή τους.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 11 =