αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΙνδός επιχειρηματίας αποκτά το 70% της γνωστής αλυσίδας Κουλουράδες

Ινδός επιχειρηματίας αποκτά το 70% της γνωστής αλυσίδας Κουλουράδες

Το 70% της αλυσίδας Κουλουράδες αποκτά, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, ο όμιλος SwitzGroup του Ινδού επιχειρηματία Taizoon Khorakiwala.

Τους τελευταίους μήνες βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Γρίβα, επικεφαλής του ομίλου εστίασης Grivas Group, στον οποίο ανήκει η αλυσίδα. Εντέλει κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες προβλέπει επανεπένδυση σημαντικού μέρους του τιμήματος στην εταιρεία, μέσω αύξησης κεφαλαίου, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξή της. Στοχεύει σε πανελλαδικό δίκτυο αλλά και επέκταση εκτός συνόρων, έχοντας κάνει προετοιμασία για είσοδο σε Αυστραλία, Ισπανία και Νέα Υόρκη.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η νεοσύστατη εταιρεία Koulourades Holding S.A., στην οποία συμμετέχουν με 70% ο Δημήτρης Γρίβας και με 30% ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης, προχώρησε σε τροποποίηση του καταστατικού της και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 5,36 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα αριθμεί πάνω από 140 καταστήματα, με την πλειοψηφία να βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής, απ’ όπου και ξεκίνησε η ανάπτυξη του δικτύου με βασικό προϊόν το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 18 =