αρχικηVIRALΙδρυτής Coco-Mat: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;» (BINTEO)

Ιδρυτής Coco-Mat: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;» (BINTEO)

Πολλές συζητήσεις έγιναν για τον ιδρυτή της Coco Mat, ο οποίος εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με κοντομαντικό πουκάμισο και σανδάλια. Τώρα ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ σχετικά με την ενδυματολογική του επιλογή.

«Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;», τόνισε ο κ. Ευμορφίδης.

Στη συνέχεια, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, λέγοντάς του ότι δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον, όπως τα δικά του. «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο από κάτω», σημείωσε.

«Οπότε όταν ξυπνάω το πρωί σκέφτομαι θα φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, που αν δεν φορέσεις κάλτσες και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Έχει σχέση με τα παπούτσια σου, όχι τα πόδια σου. Ή παπούτσια σαν τα δικά μου που είναι ελληνικά με βαμβάκι από τη Λάρισα, με ανθρώπους Έλληνες που τα κατασκεύασαν. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μη ξαναφορέσεις παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον», τόνισε ο Πολ Ευμορφίδης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =