αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘυμάστε τα laptops VAIO; Δείτε τώρα και το Android κινητό που λανσάρει η εταιρία

Θυμάστε τα laptops VAIO; Δείτε τώρα και το Android κινητό που λανσάρει η εταιρία

Μετά την ξαφνική απόφαση της Sony να πουλήσει το τμήμα της VAIO πριν από τρία χρόνια, η το ιαπωνικό fund που την πήρε στα χέρια του, θεώρησε ότι θα ήταν σοφή κίνηση να μπει στην αγορά των smartphones. Tο πρώτο VAIO Phone κυκλοφόρησε το 2015 με Android και το 2016 πήγε σε Windows Phone.

Το VAIO Phone Biz, όπως είναι το όνομά του σχεδιαστικά ήταν αρκετά καλό, αλλά όσον αφορά στα χαρακτηριστικά δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό. Οι πωλήσεις προφανώς δεν ήταν αυτές που θα ήθελε η εταιρεία, αλλά φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω και θέλει να “διορθώσει” τα προηγούμενα λάθη.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, αυτή τη φορά η VAIO αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο του Android σε μια προσπάθεια να αναδιαμορφώσει το κομμάτι των smartphones. Ωστόσο, δεν είναι πρόθυμη να επενδύσει περισσότερα χρήματα για το λανσάρισμα νέου smartphone και κρατά το ίδιο αλλάζοντας απλά το OS, αντί για Windows Phone πηγαίνει σε Android.

Το “νέο” smartphone ονομάζεται VAIO Phone A, διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών HD (720p), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617, μνήμη RAM 3GB. Η μόνη βελτίωση από το μοντέλο με Windows Phone είναι η προσθήκη dual-SIM και 3G radios.

Το VAIO Phone A τρέχει Android 6.0 Marshmallow, αναμένεται να κυκλοφορήσει Ιαπωνία από 7 Απριλίου με τιμή 225 δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =