αρχικηVIRALΘες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο με δωρεάν διαμονή; Αυτά τα 3 websites σε βοηθούν να το κάνεις

Θες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο με δωρεάν διαμονή; Αυτά τα 3 websites σε βοηθούν να το κάνεις

Ας υποθέσουμε ότι ότι σου αρέσουν τα ταξίδια. Πράγμα καθόλου σπάνιο. Έχεις βρει τον επόμενο προορισμό που θες να πας. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: Δεν έχεις που να μείνεις εκεί, αφού πιθανόν δεν διαθέτεις αρκετά χρήματα στο πορτοφόλι σου. Στην εποχή του ίντερνετ όμως, όλα είναι πιο εύκολα.

Υπάρχουν sites που σε βοηθούν να βρεις δωρεάν σπίτι για διαμονή. Με μια προϋπόθεση: Να προέχεις το σπίτι και κάνεις τις δουλειές του σπιτιού. Διότι πολύ απλά, από την άλλη μεριά ο ένοικος του σπιτιού θέλει να φύγει και αυτός διακοπές, και έτσι χρειάζεται κάποιον να του συντηρεί το σπίτι όσο αυτός θα λείπει.

Μιλάμε, δηλαδή, για μια win-win συμφωνία. Ο σπιτονοικοκύρης θέλει κάποιον να του συντηρεί το σπίτι όσο θα λείπει, ενώ εσύ την ίδια στιγμή θα έχεις ένα δωρεάν κατάλυμα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να αναλάβεις να προσέχεις και το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη, κερδίζοντας πάλι δωρεάν διαμονή κάπου στον κόσμο.

Ακούγεται ενδιαφέρον; Όντως είναι. Και τέτοιου είδους sites γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα. Ακολουθούν 3 από αυτά, για να ρίξεις μια ματιά. Και γιατί όχι, να ετοιμάσεις το επόμενο ταξίδι σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + nine =