αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘες να ξεκινήσεις το δικό σου blog μέσα στο lockdown; Εδώ είναι 40 ιδέες για περιεχόμενο

Θες να ξεκινήσεις το δικό σου blog μέσα στο lockdown; Εδώ είναι 40 ιδέες για περιεχόμενο

Το είδαμε στο πρώτο lockdown, συμβαίνει και τώρα: Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που ξεκινούν το δικό τους blog. ‘Η ξανά πιάνουν ένα blog που ήδη είχαν αλλά ήταν εγκαταλελειμμένο.

Είναι λογικό. Σε συνθήκες εγκλεισμού σαν αυτές που ζούμε, υπάρχει μεγαλύτερο κοινό που είναι πρόθυμο να διαβάσει κείμενα στο ίντερνετ. Αφού ο ελεύθερος χρόνος στο σπίτι είναι περισσότερος. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στα lockdowns η επισκεψιμότητα των περισσότερων websites καταγράφει μεγάλη άνοδο.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου blog, το παρακάτω γράφημα μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι 40 ιδέες για περιεχόμενο. Μέσα από αυτές, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου άρθρα. Η παρακάτω ιδέες είναι κομμάτι μιας μεγαλύτερης λίστας που έφτιαξε το bossgirlbloggers.com. Μπορείς να δεις την πλήρη λίστα εδώ.

Επιπλέον tip: Αν δεν έχεις τις ειδικές γνώσεις για να γράψεις άρθρα για κάποια από τα παρακάτω θέματα, μη διστάσεις να μιλήσεις με ειδικούς και να κάνεις συνεντεύξεις πάνω στο εκάστοτε θέμα. Οι αναγνώστες σίγουρα θα θέλουν να διαβάσουν κάτι τέτοιο.

https://i.pinimg.com/564x/d0/8c/e0/d08ce073257b8fc6b04ea9b977736422.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 12 =