αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘες να ξεκινήσεις ένα business project και ψάχνεις για συνιδρυτή; Μπορείς να βρεις μέσα από αυτές τις 6 πλατφόρμες

Θες να ξεκινήσεις ένα business project και ψάχνεις για συνιδρυτή; Μπορείς να βρεις μέσα από αυτές τις 6 πλατφόρμες

Ωραία, έχεις μια business ιδέα. Τι μπορείς να κάνεις μετά; Μια επιλογή είναι να ξεκινήσεις ως solopreneur, μόνος, και να βάλεις σε εφαρμογή του πλάνο σου. Έχουμε μιλήσει για αυτό το μοντέλο σε παλαιότερα άρθρα εδώ στο It’s Possible. Μια άλλη επιλογή, είναι να αναζητήσεις τον κατάλληλο συνιδρυτή, έτσι ώστε μαζί να μετατρέψετε την ιδέα σε πραγματικότητα. Και να βαδίσετε στον δύσκολο δρόμο της επιχειρηματικότητας και των startups.

Βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνιδρυτή. Και αν γίνει λάθος επιλογή, μπορεί να είναι ένας λόγος για να αποτύχει η startup σου.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι 6 ξένα websites μέσα από τα οποία μπορείς να βρεις συνιδρυτή για την startup σου. Ουσιαστικά πρόκειται για κοινότητες μέσα από τις οποίες θα έρθεις σε επαφή με άλλους ανθρώπους, θα κάνετε τα απαραίτητα brainstormings, θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, και θα εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Μέσα από τέτοιες πλατφόρμες, ενδεχομένως να καταφέρεις να βρεις και κάποιον επενδυτή.

Δες την λίστα:

1. Founder Dating

2. Start Hawk

3. Younoodle

4. Founders Nation

5. Startup school

6. Meetup

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − one =