αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘες να γίνεις πιο δυνατός στην επικοινωνία; Εδώ είναι 10 δωρεάν online μαθήματα για να «ακονίσεις» αυτή τη δεξιότητα

Θες να γίνεις πιο δυνατός στην επικοινωνία; Εδώ είναι 10 δωρεάν online μαθήματα για να «ακονίσεις» αυτή τη δεξιότητα

Τελικά, υπάρχει το «μυστικό της επιτυχίας» στην εποχή μας; Ενώ η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι εύκολη, φαίνεται ότι υπάρχει ένα στοιχείο που -τουλάχιστον- μπορεί να σε ωθήσει προς τον σωστό δρόμο.

Ας δούμε μία συμβουλή που έχει δώσει ο διάσημος επενδυτής και επιχειρηματίας, Warren Buffett, πριν μερικά χρόνια. Όπως σημειώνει το αμερικανικό inc.com, ο γνωστός businessman ρωτήθηκε για το ποια θα ήταν η μία συμβουλή που θα έδινε στους νέους. Και εκείνος απάντησε πολύ συγκεκριμένα.

«Επενδύστε στον εαυτό σας. Ένας εύκολος τρόπος για να γίνετε 50% πιο πλούσιοι από ότι είστε τώρα, είναι να ‘ακονίσετε’ τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας», λέει ο Buffett.

Με τον ίδιο να εξηγεί ότι αναφέρεται τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά, δεν έχουν κανένα νόημα οι προσπάθειες σου. Ακόμα κι αν είσαι το δυνατότερο μυαλό. Ακόμα κι αν έχεις την καλύτερη ιδέα στα χέρια σου.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι 10 online μαθήματα που φιλοξενεί τώρα η γνωστή πλατφόρμα Udemy και αφορούν το κομμάτι της επικοινωνίας.

How to speak to anyone & be fearless – in less than 55 min

Effective communications skills for business (updated 2022)

Communication Styles for Stronger Social Skills

The Six Central Aims of Effective Adult Communication

Free communication skill tips for great emails and meetings

How to start a conversation with anybody! Backed by research

Learn Negotiation Skills – Learn how to convince people

Learn communication skill from scratch

Top 10 Communication Mistakes

How to have Better Communication by Rehan Allahwala

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 11 =