αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘες να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα; Δες 3 websites που σε πληρώνουν για να γράφεις άρθρα

Θες να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα; Δες 3 websites που σε πληρώνουν για να γράφεις άρθρα

Ίσως να είσαι ένας από αυτούς που τους αρέσει να γράφουν άρθρα, για διάφορα θέματα. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα για να βγάλουν χρήματα από άρθρα που γράφουν στο ίντερνετ. Ένας διαδεδομένος τρόπος είναι τα γνωστά ως Pay Per Post Sites. Με απλά λόγια πρόκειται για websites τα οποία σε πληρώνουν για να γράφεις άρθρα. Παρακάτω θα δεις 3 ξένα sites αυτού του είδους. Μήπως να ξεκινήσεις;

iWriter – www.iwriter.com

  • Το iWriter αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος να γράφει άρθρα επί πληρωμή ως αρχάριος. Κατά το ξεκίνημα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στα Standard writing projects, αλλά με λίγη προσπάθεια μπορεί κάποιος να γίνει Elite Writer και να κερδίζει +15€ από κάθε άρθρο!
  • Το iWriter πληρώνει μέσω Paypal 2 φορές την εβδομάδα, αρκεί τα έσοδα να είναι τουλάχιστον 25€.

Shvoong – www.shvoong.com

  • Η Shvoong είναι μια γνωστή πλατφόρμα που προσφέρει σε οποιονδήποτε την ευκαιρία να γράψει  Reviews ή άρθρα για οποιοδήποτε θέμα θέλει με τα δικά του λόγια, χωρίς να επιτρέπεται το copy – paste.
  • Η Shvoong πληρώνει προμήθεια 10% επί των κερδών που έχει από το διαφημιστικό χώρο. Αυτό συνεπάγεται στο ότι όσο μεγαλύτερη είναι η επισκεψιμότητα των άρθρων, τόσο μεγαλύτερα και τα έσοδα.
  • Η Shvoong πληρώνει τους αρθρογράφους όταν τα κέρδη τους φτάσουν τα $10 μέσω PayPal.

Squidoo – www.squidoo.com

  • Το Squidoo είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες για αρθρογράφους, κατά την οποία οι αρθρογράφοι (lensmasters) μπορούν να δημιουργούν σελίδες (lenses) και να γράφουν για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα να κερδίζουν χρήματα.
  • Όλα τα έσοδα του Squidoo προέρχονται από τις διαφημίσεις και τα Affiliate links. Οι αρθρογράφοι του Squidoo μπορούν να γράφουν κείμενα και να χρησιμοποιούν τα Affiliate modules (Amazon, Ebay, Cafepress, iTunes), χωρίς να είναι απαραίτητα Affiliates.
  • Το Squidoo προσφέρει στους αρθρογράφους 50% προμήθειες από τα κέρδη του.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =