αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘες να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του laptop σου; Εδώ είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Θες να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του laptop σου; Εδώ είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Σε ποιον αρέσει να τρέχει να φορτίσει το laptop του ώστε να προλάβει να μην κλείσει; Σίγουρα δεν είναι ωραίο, ειδικά εάν κάποιος δουλεύει σε κάποιο δημόσιο χώρο με κόσμο, αν πληκτρολογεί όσο περιμένει σε κάποια αίθουσα αναμονής αεροδρομίου, ακόμα και αν απλά ξεκουράζεται σε κάποια τροπική παραλία. Ευτυχώς, τα νέα laptops είναι πολύ πιο αποδοτικά στον τομέα της μπαταρίας σε σύγκριση με τα παλαιότερα. Σήμερα, ακόμα και οι πιο φθηνοί φορητοί υπολογιστές που μπορεί να αντικαταστήσουν έναν παλιό desktop ή και κάποια gaming laptops μπορεί να αντέξουν περισσότερο από 8 ώρες με μια και μόνο φόρτιση. Μερικά ultraportables δε μπορεί να διαρκέσουν 14 ώρες ή και περισσότερο με μια φόρτιση.

Και πάλι, η πικρή αλήθεια παραμένει πως η μπαταρία του Windows 10 ή του Mac laptop σας δε θα διαρκέσει τόσο όσο διαφημίζει ο κατασκευαστής της, εκτός αν δώσετε σημασία σε μερικούς σημαντικούς παράγοντες: τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας, πόσες εφαρμογές τρέχετε ταυτόχρονα, ακόμα και τη θερμοκρασία του δωματίου που δουλεύετε. Τα καλά νέα είναι ότι κανένας από αυτούς δεν απαιτεί πολλή δουλειά για να καταφέρεις να τους προσαρμόσεις όπως πρέπει, αφού μάθεις τι ακριβώς να ρυθμίσεις και πως. Ας ρίξουμε μια ματιά στους αποδοτικότερους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του laptop σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =