αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘα «τρέξουν» οι αποκρατικοποιήσεις με προτεραιότητα τον ΔΕΣΦΑ, λέει το ΤΑΙΠΕΔ

Θα «τρέξουν» οι αποκρατικοποιήσεις με προτεραιότητα τον ΔΕΣΦΑ, λέει το ΤΑΙΠΕΔ

Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων συνεχίζεται κανονικά και εφέτος αναμένεται να ενταθεί από το ΤΑΙΠΕΔ, όπως ανέφερε η Εντεταλμένη Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, κυρία Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου στα “Νέα Σαββατοκύριακο”, επισημαίνοντας ότι οι επόμενοι μήνες περιλαμβάνουν σημαντικούς και μεγάλους νέους διαγωνισμούς, που αναμένεται να συμβάλουν κατά το μεγαλύτερο μέρος στην κάλυψη του προϋπολογισμού του Ταμείου για τη διετία 2017-2018.

Η κυρία Τσιτσογιαννοπούλου χαρακτήρισε προτεραιότητά τον ΔΕΣΦΑ, σημειώνοντας ότι το ΤΑΙΠΕΔ είναι “σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο για την επίλυση νομικών ζητημάτων που έχουν τεθεί ως προς την ολοκλήρωση του προηγούμενου διαγωνισμού”.

“Από τη στιγμή που θα κλείσει η αξιολόγηση, συνολικά το κλίμα για την Ελλάδα θα αλλάξει. Το είδαμε ήδη μία φορά με την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης”, σημείωσε σχετικά, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε υπογράμμισε ότι Έλληνες πολίτες και συνολικά το πολιτικό σύστημα έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης με την εισροή ξένων κεφαλαίων και την ενίσχυση των άμεσων επενδύσεων που έρχονται μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − seven =