αρχικηVIRALΘα το αγόραζες; Η Nestlé φέρνει το vegan Carnation

Θα το αγόραζες; Η Nestlé φέρνει το vegan Carnation

Η  Nestlé ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να λανσάρει μια μη γαλακτοκομική έκδοση του διάσημου συμπυκνωμένου γαλακτοκομικού προϊόντος Carnation.

Από τον Σεπτέμβριο, το νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις βρετανικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ Morrisons και Tesco, καθώς και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Ocado.

Η Vegan έκδοση του προϊόντα περιέχει βρώμη και αλεύρι ρυζιού ενώ η  λιανική του  τιμή θα αγγίζει τις 2,19 £ ανά κουτί, λίγο πιο ακριβό από το γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο κοστίζει 1,70 £.

Για τη δημιουργία του προϊόντος χρειάστηκαν έρευνες 18 μηνών.  «Ήταν μια πρόκληση για εμάς. Θέλαμε οι πελάτες μας που καταναλώνουν Vegan προϊόντα να βρουν κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις για να φτιάξουν γλυκά γαλακτοκομικά προϊόντα ή γλυκά με βάση την καραμέλα, χωρίς να χρειάζεται συμβιβασμούς στη γεύση, την υφή ή την εμφάνιση», δήλωσε η Vittoria Simms, επικεφαλής μάρκετινγκ στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Nestlé.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η ελβετική πολυεθνική έχει πρόθεση να λανσάρει vegan προϊόντα σε όλες τις γνωστές ετικέτες που διαθέτει.

Αυτό που είναι σαφές, ωστόσο, είναι ότι η βασική βιομηχανία τροφίμων δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσαρμοστεί στην αυξανόμενη όρεξη για υγιεινές και πιο βιώσιμες επιλογές χωρίς κρέας.

Να δούμε πότε θα έρθει και στην Ελλάδα…

Πηγή: iterranews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =