αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘα μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα κινητά και laptops από Public και Skroutz

Θα μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα κινητά και laptops από Public και Skroutz

Στην αγορά των μεταχειρισμένων συσκευών –κινητών τηλεφώνων και φορητών υπολογιστών– εισέρχονται η Public και η Skroutz, αξιοποιώντας την ανάγκη των καταναλωτών για πιο συμφέρουσες λύσεις αλλά και την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για αγορές που υπηρετούν τη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως μεταδίδει η Καθημερινή.

Υπενθυμίζεται, βεβαίως, ότι ήδη εδώ και αρκετά χρόνια επισκευασμένα και εκθεσιακά προϊόντα διαθέτει η «Πλαίσιο», ενώ το καλοκαίρι του 2022 η «Κωτσόβολος» προχώρησε στη δημιουργία καταστήματος outlet.

Κρίσιμος παράγοντας για την είσοδο της Public στην αγορά των «second hand» προϊόντων ήταν η εξαγορά στις αρχές του 2022 του 50% της εταιρείας iRepair, η οποία ειδικεύεται στις επισκευές κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ και ηλεκτρονικών υπολογιστών, μεταξύ αυτών και των συσκευών της Apple.

Μέσω του νέου concept που φέρει την ονομασία SecondGo η Public διαθέτει επισκευασμένα (refurbished) κινητά iPhone και φορητούς υπολογιστές, με τις επισκευές και τις απαιτούμενες δοκιμές να έχουν πραγματοποιηθεί από την iRepair.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 20 =