αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Θα μιλάτε για τη ζωή σας ‘πριν’ και ‘μετά’ τον Covid-19»: Η ομιλία του Tom Hanks σε αποφοίτους πανεπιστημίου

«Θα μιλάτε για τη ζωή σας ‘πριν’ και ‘μετά’ τον Covid-19»: Η ομιλία του Tom Hanks σε αποφοίτους πανεπιστημίου

Μια ιδιαίτερη ομιλία – έστω και online- έκανε ο Tom Hanks σε αποφοίτους πανεπιστημίου. Και φυσικά έκανε αναφορά στον κορονοιό.

«Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς» είπε απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο.

«Και σας αποκαλώ “εκλεκτούς” επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας. Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε, κυρίως, επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί».

Στην συνέχεια ο διάσημος ηθοποιός είπε: «Θα μιλάτε για τη ζωή σας με αυτόν τον τρόπο: Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από την Covid-19. Ήταν πριν από τη μεγάλη πανδημία. Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα με το “πριν”,  με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές λένε “αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο” ή “αυτό συνέβαινε πριν από το διαδίκτυο” ή “πριν από τη Beyonce”. Η λέξη “πριν” θα έχει μεγάλη βαρύτητα για σας».

«Θα τα έχετε καταφέρει σε μια εποχή μεγάλων θυσιών και μεγάλων αναγκών και κανείς δεν θα είναι πιο ενεργός στο έργο της επανεκκίνησης της κανονικότητας από εσάς, εσάς τους επίλεκτους. Το μέλλον είναι πάντα αβέβαιο, αλλά εμείς που εξυμνούμε όλα όσα έχετε κάνει, τα επιτεύγματά σας, είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα αυτήν την ημέρα: Δεν θα μας απογοητεύσετε» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 9 =