αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑθα κουνάς το κινητό σου για να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα- Το Instagram ανακοίνωσε δύο νέες λειτουργίες

θα κουνάς το κινητό σου για να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα- Το Instagram ανακοίνωσε δύο νέες λειτουργίες

Δύο νέες χρήσιμες λειτουργίες ανακοίνωσε το Instagram. Η πρώτη λέγεται Rage Shake. Αν κατά τη χρήση του Instagram παρατηρήσετε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το app θα ανακινείτε τη συσκευή σας ενώ έχετε την εφαρμογή ανοιχτή και μια αναδυόμενη ειδοποίηση θα εμφανίζεται στην οθόνη σας, ρωτώντας σας εάν πήγε κάτι στραβά. Τότε θα μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα, εξηγώντας τα προβλήματα που εντοπίσατε.

«Μπορείτε να εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει, πώς καταλήξατε σε αυτό το μέρος, να αναφέρετε όλα τα συναισθήματα που σας έχουν προκληθεί, και θα βάλουμε κάποιον να το κοιτάξει», λέει η εταιρία.

Το άλλο νέο χαρακτηριστικό που κυκλοφόρησε το Instagram αφορά στη δυνατότητα διαγραφής μιας μεμονωμένης εικόνας από ένα carousel φωτογραφιών. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν συνεχώς οι χρήστες, είπε ο Mosseri, και η εταιρεία τελικά κατάφερε να τους το παρέχει.

Όταν έχετε ανοιχτό ένα carousel φωτογραφιών στην εφαρμογή, μεταβείτε στο μενού με τις τρεις κουκίδες πάνω δεξιά, πατήστε επεξεργασία, μεταβείτε στη φωτογραφία που θέλετε να αφαιρέσετε και θα δείτε ένα εικονίδιο διαγραφής πάνω αριστερά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =