αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘα δούμε μια… καινοτόμο αγορά στην Αθήνα; Το Impact Hub Athens θα «τρέξει» την αγορά της Κυψέλης

Θα δούμε μια… καινοτόμο αγορά στην Αθήνα; Το Impact Hub Athens θα «τρέξει» την αγορά της Κυψέλης

Το Impact Hub Athens αναλαμβάνει να «τρέξει» την ιστορική αγορά της Κυψέλης, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Τέσσερις φορείς είχαν φτάσει στην τελική φάση της διαδικασίας, έτσι ώστε να αποφασιστεί το ποιος θα αναλάβει τη λειτουργία του εν λόγω χώρου. Οι αρχικές προτάσεις έφταναν τις 17 σε αριθμό.

«Η συμβουλευτική ομάδα εργασίας του δήμου Αθηναίων συνεδρίασε χτες 13 Οκτωβρίου για το μέλλον της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης και πρότεινε ομοφώνως στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη την επιλογή ενός εκ των τεσσάρων υποψηφίων φορέων, όπως αυτοί είχαν προκύψει από προηγούμενο στάδιο της διαδικασίας, από το σύνολο των αρχικών δεκαεπτά προτάσεων» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Πρόκειται για την πρόταση που κατέθεσε η ομάδα του Impact Hub Athens, η οποία σύμφωνα με τα μέλη της συμβουλευτικής ομάδας εργασίας ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές και τον στόχο, όπως αυτά περιγράφονται στην ανοιχτή πρόσκληση που δημοσίευσε ο δήμος Αθηναίων τον περασμένο Ιούλιο. Περιλαμβάνονται στο τρίπτυχο πολιτισμός – κοινωνική επιχειρηματικότητα – υπηρεσίες, προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες της πόλης και των πολιτών, ενώ όπως σημείωσαν τα μέλη της συμβουλευτικής ομάδας προς τον Δήμαρχο, η πρόταση που τελικώς προκρίθηκε, θα συμβάλει στην ευρύτερη ώσμωση μεταξύ πολιτών, δήμου και δυνάμεων της γειτονιάς» σημειώνεται.

Η συμβουλευτική ομάδα εργασίας του δήμου Αθηναίων απαρτίζεται από τους κ.κ. Σταύρο Μπένο, πρόεδρο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», Βασίλη Φουρλή, πρόεδρο του Ομίλου «FOURLIS», Πέτρο Μάρκαρη, συγγραφέα, Άρη Καλαντίδη, πολεοδόμο και διευθυντή του Institute of Place Management και την κυρία Αμαλία Ζέπου, αντιδήμαρχο Κοινωνίας των Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 16 =