αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Θα διαγράψω τον Zuckerberg από το Facebook»: Ένας χάκερ ετοιμάζεται για ένα πρωτοφανές live streaming

«Θα διαγράψω τον Zuckerberg από το Facebook»: Ένας χάκερ ετοιμάζεται για ένα πρωτοφανές live streaming

Ένας χάκερ της Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι θα μεταδώσει live το πώς την Κυριακή θα διαγράψει τη σελίδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook, αναφέρει το Bloomberg. O Chang Chi-yuan υποσχέθηκε να διαγράψει τον λογαριασμό του ιδρυτή του Facebook και μάλιστα προκλητικά δηλώνει πως αυτό θα μεταδοθεί από τον ίδιο στο στον Facebook Live.

Ο Chang είναι γνωστός χάκερ στην Ταϊβάν, σύμφωνα με το Bloomberg. Ο Chang έχει στο παρελθόν καταφέρει να χακάρει εταιρίες και θεωρείται ικανός στις ψηφιακές επιθέσεις ενώ ο ίδιος έχει γράφει το πως μπορεί κανείς με το χάκινγκ να κερδίσει χρήματα. Το Facebook λέει ότι θα «αναγνωρίσει και θα επιβραβεύσει» όσους αναφέρουν και αποδείξουν τρωτά σημεία στην υπηρεσία του.

Εάν αυτός ο χάκερ είναι επιτυχής, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η σελίδα του Ζούκερμπεργκ θα έχει χακαριστεί. Το 2011, ένας χάκερ κατάφερε να δημοσιεύσει με επιτυχία ένα status update στον λογαριασμό του Ζούκερμπεργκ . «Δεν θέλω στην πραγματικότητα να είμαι χάκερ. Είμαι ένας τύπος που απλά βαριέται και θέλει να βγάλει μερτικά χρήματα», δηλώνει ο Chang ο οποίος εμφανίζεται τόσο σίγουρος πως θα τα καταφέρει που δεν δίστασε να το προαναγγείλει.

Πηγή: LIFO

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =