αρχικηVIRALΘα βυθίσουν αεροπλάνο της Ολυμπιακής στην Κέα

Θα βυθίσουν αεροπλάνο της Ολυμπιακής στην Κέα

Με πρωτοβουλία του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου “One & Only -Kea Resort”, ιδιοκτησίας της Κυπριακής εταιρείας “Dolphin partners” που θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο στη Κέα, έχει αποφασιστεί η βύθιση ενός ιστορικού αεροσκάφους της Ολυμπιακής Αεροπορίας στην περιοχή του Βρόσκοπου της Κέας, με σκοπό τη μετατροπή του σε υποβρύχιο αξιοθέατο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον τουριστικό κλάδο της περιοχής, όπως μεταδίδει το traveldailynews.gr.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης για τους λάτρεις του snorkeling και της κατάδυσης, ενισχύοντας την τουριστική ανάπτυξη και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το αεροπλάνο σιγά σιγά θα καταστραφεί από την αλμύρα της θάλασσας και ίσως μάλιστα μολύνει την περιοχή. Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο τύπου Β-737-200 (SX-BCA) ήταν το πρώτο αεροσκάφος που αγόρασε η εθνικοποιημένη Ο.Α. επί Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Δήμος Κέας υπέβαλε το αίτημα για την ίδρυση του υποβρυχίου εκθέματος, στο Βρόσκοπο της Κέας ενώ η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου θα αναλάβει την μελέτη, την μεταφορά , την πόντιση και την αξιοποίηση του υποβρυχίου εκθέματος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 11 =