αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Θα ήθελα στο μέλλον να πω ‘υπάρχει χώρος και για εμένα εδώ’»: Η Ελένη Αντωνιάδου μίλησε για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα ήθελα στο μέλλον να πω ‘υπάρχει χώρος και για εμένα εδώ’»: Η Ελένη Αντωνιάδου μίλησε για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την Ελένη Αντωνιάδου έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για την ερευνήτρια της NASA. Η ίδια βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο του OPEN, και μίλησε για τα δύο βασικά πεδία στα οποία κάνει έρευνα (συνεργαζόμενη μάλιστα και με startups, όπως σημείωσε), το πως συνδυάζει επαγγελματική και προσωπική ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη διάκριση της αφού έγινε η πρώτη… Ελληνίδα Barbie. Όπως εξήγησε, αυτός είναι ένας τρόπος για «να μιλήσουμε για επαγγέλματα που δεν είναι δημοφιλή στα κορίτσια, όμως μπορούν να διευρύνουν ορίζοντες».

«Η δική μου επιστήμη έχει να κάνει με βλαστικά κύτταρα τα οποία δημιουργούν ιστούς και όργανα για μεταμοσχεύσεις», είπε η Ελένη Αντωνιάδου ανάμεσα σε άλλα.

«Θαυμάζω πολύ τους συνομηλίκους μου που ήταν στυλοβάτες της χώρας όλα αυτά τα χρόνια και έχουν μείνει πίσω. Είναι πολύ αξιέπαινο να μένεις σε μια χώρα η οποία κλυδωνίζεται οικονομικά και κοινωνικά. Εγώ έφυγα γιατί είχα μια ανάγκη να εξελιχθώ εκπαιδευτικά», σημείωσε η ίδια και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα στο μέλλον να πω ‘υπάρχει χώρος και για εμένα εδώ’».

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Αντωνιάδου στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =