αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘα έχεις ακούσει αυτούς που λένε «να δουλεύεις εξυπνότερα και όχι περισσότερο». Δες τώρα 4 τρόπους

Θα έχεις ακούσει αυτούς που λένε «να δουλεύεις εξυπνότερα και όχι περισσότερο». Δες τώρα 4 τρόπους

Σίγουρα έχεις ακούσει αυτούς που λένε ότι το κλειδί είναι να δουλεύεις εξυπνότερα- όχι περισσότερες ώρες. Αν δεχτούμε ότι αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει ένα ερώτημα που προκύπτει: Πως μπορεί κάποιος να δουλέψει… εξυπνότερα; Ακολουθούν 4 τρόποι.

1# Ξύπνα νωρίς. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις… να τρέχεις προς την επιτυχία, πριν από τους άλλους. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο παραγωγικοί το πρωί. Επίσης, έτσι θα έχεις χρόνο να φτιάξεις ένα πλάνο για όλη την ημέρα. Επίσης, το πρωί είναι πιο δύσκολο να σε ενοχλήσουν οι άλλοι και να σου αποσπάσουν την προσοχή.

2# Συνεχής μάθηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εργάζεστε πιο έξυπνα είναι να γίνετε πιο έξυπνοι. Η συνεχής μάθηση θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ενημερωμένοι σε οποιοδήποτε επάγγελμα, και να γνωρίζετε τον «καλύτερο τρόπο» για να γίνει η δουλειά.

3# Κράτα σημειώσεις. Μην αφήνεις τις καλές ιδέες να χαθούν. Σημείωσε σε ένα μπλοκάκι τις ιδέες σου, την πρόοδο και τους στόχους σου. Με την πάροδο του χρόνου, θα καταλάβεις το πως πρέπει να δουλεύεις για να είσαι παραγωγικός και τι κινήσεις φέρνουν αποτέλεσμα. Έτσι ώστε να μη χάνεις χρόνο άσκοπα.

4# Χρόνος… όχι μόνο για δουλειά. Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες αλλά και οι απλοί εργαζόμενοι που καταλήγουν να δουλεύουν όλη την ημέρα. Όμως με αυτό τον τρόπο δεν θα είσαι παραγωγικός, από ένα σημείο και μετά. Βρες χρόνο για να κάνεις δραστηριότητες εκτός δουλειάς. Μερικές ημέρες διακοπών ή ένας απλός καφές, μπορούν να «καθαρίσουν» το μυαλό σου και μετά να επιστρέψεις φρέσκος και παραγωγικός στην εργασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =