αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘέσεις πρακτικής στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μισθό 1.220 ευρώ- Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Θέσεις πρακτικής στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μισθό 1.220 ευρώ- Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Νέες θέσεις πρακτικής άσκησης θα ανοίξουν στο Συμβούλιο της Ε.Ε. το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις θα ανοίξουν στις 15/02/2021 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως τις 15/03/2021- 12:00 (Ώρα Βρυξελλών).

Ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, η καθημερινή εργασία ενός ασκουμένου θα είναι σε γενικές γραμμές ισότιμη με αυτή ενός νέου διοικητικού υπαλλήλου στην αρχή της σταδιοδρομίας του, δηλαδή: προετοιμασία συνεδριάσεων και τήρηση πρακτικών, παρακολούθηση συνεδριάσεων του Coreper και των προπαρασκευαστικών οργάνων του Συμβουλίου, έρευνα για συγκεκριμένα θέματα, μετάφραση κειμένων, συγκέντρωση τεκμηρίωσης, σύνταξη εκθέσεων. Επίσης, οι ασκούμενοι θα καλούνται να παρακολουθήσουν πρόγραμμα επιμόρφωσης το οποίο περιλαμβάνει επισκέψεις και διαλέξεις σε άλλα όργανα της ΕΕ στις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο.

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: Υπήκοοι χωρών της ΕΕ οι οποίοι, κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το πρώτο μέρος των πανεπιστημιακών τους σπουδών και διαθέτουν πιστοποιητικό απόκτησης πτυχίου ή ισοδύναμο τίτλο.

Διάρκεια: 5 μήνες

Αμειβόμενη θέση: Ναι. 1.220,78 ευρώ μηνιαίως, επιστροφή εξόδων ταξιδιού και εκπτωτική κάρτα του εστιατορίου της ΓΓΣ.

Τοποθεσία πρακτικής: Βρυξέλλες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − three =