αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέμα: Τέσσερις εκπληκτικοί co-working χώροι, στους οποίους σίγουρα θα ήθελες να εργαστείς

Θέμα: Τέσσερις εκπληκτικοί co-working χώροι, στους οποίους σίγουρα θα ήθελες να εργαστείς

Οι co-working χώροι πολλαπλασιάζονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Μια τάση που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Εκεί οι νέοι επιχειρηματίες και οι freelancers μπορούν να εργαστούν, μέσα σε σύγχρονους χώρους, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με ανθρώπους της αγοράς ή άτομα που βρίσκονται στο ίδιο στάδιο με αυτούς. Δεν μιλάμε, δηλαδή, απλά για χώρους εργασίας. Αλλά ουσιαστικά είναι μέρη που γίνεται και networking.

Το πιο γνωστό παράδειγμα, είναι ίσως αυτό της WeWork. Το brand έχει πλέον πάνω από 40 τέτοια κτίρια και πρόσφατα μάλιστα έγινε η 5η μεγαλύτερη startup στον κόσμο, με την αξία της να ξεπερνά τα 20 δισ. δολάρια. Στην παρακάτω λίστα του It’s Possible, θα δείτε 4 co-working χώρους, που είναι όντως εντυπωσιακοί και σίγουρα θα ήθελες να εργαστείς εκεί. Φυσικά, μη ξεχνάμε και τις περιπτώσεις που έχουμε στην Ελλάδα, κάποιες από τις οποίες μπορείς να βρεις στο παλιότερο αφιέρωμα μας.

Covo- Σαν Φρανσίσκο

Λειτουργεί ως co-working χώρος, αλλά και εστιατόριο. Μπορείς να εργαστείς εκεί δίνοντας 3 δολάρια την ώρα ή 399 δολάρια το μήνα. Απολαμβάνοντας όλες τις παροχές, όπως δωμάτια συσκέψεων και εκτυπωτές.

WeWork- Σαγκάη


Στεγάζεται σε παλιό εργοστάσιο. Φυσικά, πλήρως αναμορφωμένο. Είναι τριών ορόφων και έχει συνολική έκταση 60.000 τετραγωνικών μέτρων. Για να εργαστείς εκεί πρέπει να πληρώσεις 340 δολάρια τον μήνα.

Habita- Κωνσταντινούπολη


Άνοιξε μόλις τον Ιούλιο του 2016, από το αρχιτεκτονικό γραφείο PAB Architects. Όπως λέει η εταιρία, στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο θα γίνεται δουλειά, παράλληλα με χαλάρωση και δικτύωση.

The Wing- Νέα Υόρκη

Ιδιαίτερος χώρος, μόνο για γυναίκες. Στεγάζεται σε ιστορικά κτίρια τα οποία έχουν ανακαινιστεί και διαμορφωθεί κατάλληλα. Ιδανικός χώρος για εργασία, αλλά και δικτύωση.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 6 =