αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στο υπόλοιπο του 2019; Εδώ είναι 5 σκληρές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν

Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στο υπόλοιπο του 2019; Εδώ είναι 5 σκληρές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν

Μπορεί να έχεις καταλάβει, αλλά το πρώτο μισό του 2019 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ναι, ο καιρός περνάει γρήγορα. Αλήθεια, θυμάσαι τους στόχους που είχες βάλει στην αρχή του έτους; Τώρα σκέψου πόσους από αυτούς έχεις πετύχει. Αν υπάρχουν «εκκρεμότητες», ψυχραιμία. Δεν είσαι ο μόνος. Το ζητούμενο εδώ όμως, είναι το πως θα κινηθείς έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στο υπόλοιπο τους έτους.

Εδώ είναι 5 σκληρές αλήθειες που μπορούν να σου δώσουν την ώθηση που θες.

1# Κανείς δεν νοιάζεται για τους στόχους σου. Μπορεί να σου ακούγεται σκληρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Σίγουρα υπάρχουν φίλοι που θα είναι διπλά σου. Αλλά (σχεδόν) κανείς δεν θα… χάσει τον ύπνο του για τους δικούς σου στόχους. Άρα μην αφήνεις τις γνώμες των άλλων να σε επηρεάζουν.

2# Τα προβλήματα σου δεν είναι ξεχωριστά. Είναι εύκολο να αραδιάσεις μια σειρά από δικαιολογίες, για να εξηγήσεις το γιατί δεν φτάνεις στην επιτυχία. Μπορεί όντως να έχεις εμπόδια μπροστά σου. Αλλά σίγουρα τα έχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Μην μένεις πολύ στα προβλήματα σου- δεν είσαι ο μόνος που τα έχει. Ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσεις.

3# Δες με τόλμη την πραγματικότητα. Μπορεί να μη θέλεις να κοιτάς τον τραπεζικό σου λογαριασμό… επειδή είναι άδειος. Αλλά αυτό είναι λάθος. Δες την πραγματικότητα, και φτιάξε ένα πλάνο για το πως θα αλλάξεις τα πράγματα. Α, και δες τι δεν κάνεις καλά.

4# Ανέβασε τα στάνταρ σου. Πρέπει να αναβαθμιστείς σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορείς να βελτιστοποιήσεις τη ζωή, το σώμα και την επιχείρησή σου με ένα… παλιό σύστημα επεξεργασίας.Το ίσως πιο δύσκολο που πρέπει να κάνεις; Να αλλάξεις κάποιους φίλους που έχεις γύρω σου. Ναι, και ο κύκλος σου πρέπει να «αναβαθμιστεί».

5# Αν δεν κάνεις τώρα το πρώτο βήμα, θα παραμείνεις στο ίδιο σημείο. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς. Μόνο έτσι θα φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Κάνε το πρώτο βήμα. Αλλιώς θα φτάσουμε στο τέλος του 2019 (είπαμε, περνά γρήγορα ο καιρός) και θα είσαι κολλημένος στο ίδιο σημείο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 19 =