αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να ξεκινήσεις ένα «παράλληλο project» και να βγάλεις έξτρα χρήματα; Εδώ είναι οι 2 αρχικές κινήσεις

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα «παράλληλο project» και να βγάλεις έξτρα χρήματα; Εδώ είναι οι 2 αρχικές κινήσεις

Είναι κάτι που βλέπουμε όλο και πιο έντονα: Άνθρωποι ξεκινούν τα δικά τους projects, χωρίς όμως να αφήσουν την καθημερινή δουλειά τους από την Day 1. Και κάπως έτσι, ξεκινούν το «παράλληλο project» τους, από το οποίο σιγά- σιγά ξεκινούν να έχουν ένα έξτρα εισόδημα. Με την προοπτική να γίνει αυτή η full-time δουλειά τους.

Η ιδρύτρια της Financial Success Media, Latisha Styles, εξηγεί το πως μπορεί κάποιος να εφαρμόσει με επιτυχία ένα τέτοιο πλάνο. «Πρώτα βρες τα skills που έχεις. Δεύτερον, δες για τι θα σε πλήρωναν οι άνθρωποι», τονίζει.

Φυσικά, η ημέρα έχει 24 ώρες, έτσι για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις θα πρέπει να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες. Αν θέλεις ένα έξτρα εισόδημα, σίγουρα θα πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω. Μόλις αποφασίσεις ποιο project θέλεις να «τρέξεις», αμέσως κάνε το γνωστό στο δίκτυο και τους φίλους σου. Μπορεί οι πρώτες σου πελάτες… να βρίσκονται κάπου εκεί. Ενώ θα πάρεις και feedback.

«Δράσε. Μην περιμένεις», λέει η Latisha Styles, απευθυνόμενοι στους millennials.

Όπως τονίζει, είναι σημαντικό αν ξεκινήσεις, με ότι «εργαλεία» έχεις στα χέρια σου. Αν έχεις μια ιδέα, βγάλε την στην αγορά και δοκίμασε την. Δες χρειάζεται να βάλεις… όλα τα αυγά κάτω από την ίδια μασχάλη. Για αυτό άλλωστε, και θα ξεκινήσεις ένα «παράλληλο project».

How To Start The Side Hustle You've Been Working On

Here’s how to finally start that side hustle you’ve been working on

Posted by MONEY on Montag, 15. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 6 =