αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να μάθεις το πως να «χτίσεις» την δική σου επιχείρηση; Αυτοί που τα κατάφεραν μιλούν στο event «Work your way up with your startup»

Θέλεις να μάθεις το πως να «χτίσεις» την δική σου επιχείρηση; Αυτοί που τα κατάφεραν μιλούν στο event «Work your way up with your startup»

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για την επιχειρηματικότητα και να λύσεις τις απορίες σου σχετικά με το πως μπορεί κάποιος από μια ιδέα να ιδρύσει μια startup εταιρεία; Τότε δες το 3o Side Event του Job Fair Athens με θέμα “Work your way up with your start up”!

Το Side Event αποτελείται από δύο θεματικές ενότητες. Tο egg – enter•grow•go ως θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές για το πρόγραμμα egg – enter•grow•go, πως μπορεί κάποιος από μια ιδέα να ιδρύσει μια startup εταιρεία, θα αναφερθεί σε τρόπους χρηματοδότησης, θα λύσει απορίες και θα δημιουργήσει προβληματισμούς για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί από την κα. Ρούλα Μπαχταλιά, Programme Manager του προγράμματος.

Στην συνέχεια, ο Λευτέρης Αραπάκης, συνιδρυτής της Startup “Εναλεία”, ο Γιώργος Νικολετάκης, ιδρυτής της 100mentors και ο Γρηγόρης Σταματόπουλος, συνιδρυτής της Funkmartini θα μοιραστούν την εμπειρία τους με το κοινό, θα αναφερθούν στην διαδρομή την οποία ακολούθησαν, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και λάθη που τυχόν έγιναν.

Το συγκεκριμένο Side Event αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του Job Fair Athens 2018 που θα γίνει στις 26 & 27 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το Side Event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, 18.00-21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του egg – enter•grow•go, Λ. Συγγρού 190 στην Καλλιθέα.

Η συμμετοχή στο Side Event είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσης μέχρι τις 19/4. O αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, so hurry up!

Κλείσε την θέση σου εδώ: http://bit.ly/3rdSE_Register

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =