αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να μάθεις να κατασκευάζεις sites και Apps; Τσέκαρε αυτό το δωρεάν σεμινάριο για ανέργους

Θέλεις να μάθεις να κατασκευάζεις sites και Apps; Τσέκαρε αυτό το δωρεάν σεμινάριο για ανέργους

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση REvive Greece σε συνεργασία με το Innovathens powered by Samsung και με την υποστήριξη της Nevma Web Design, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια για ανέργους νέους 18-35 ετών με θέμα: Extended introduction to Web Development.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού, μόνο βασικές γνώσεις χρήσης υπολογιστών.

Με την ολοκλήρωσή των σεμιναρίων οι επωφελούμενοι θα γνωρίζουν να σχεδιάζουν ιστοσελίδες (web sites) και εφαρμογές web, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες HTML 5, CSS 3, JavaScript, WordPress, PHP και Vue.JS.

Το σεμινάριο ξεκινά στις 18 Απριλίου, θα έχει διάρκεια 13 εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί σε 30 μαθήματα 4ωρης διάρκειας (2-3 φορές την εβδομάδα). Τα μαθήματα θα διεξάγονται απογευματινές ώρες (17:00 έως 21:00) στο χώρο του Innovathens powered by Samsung.

Λόγω της δωρεάν συμμετοχής στα σεμινάρια, υπάρχει διαδικασία επιλογής και οι επωφελούμενοι, εκτός της ανελλιπούς παρακολούθησης των μαθημάτων (επιτρέπονται μέχρι 2 απουσίες), θα πρέπει να αφιερώνουν 12-20 ώρες την εβδομάδα για μελέτη.

Η REvive Greece, η οποία έχει λάβει το Ευρωπαϊκό Βραβείο της Κοινωνίας των Πολιτών και είναι μέλος της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες, βοηθάει άνεργους νέους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, εκπαιδεύοντάς τους δωρεάν πάνω στον προγραμματισμό υπολογιστών, με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους από τον ιδιωτικό τομέα ως software developers, όπου διαπιστώνεται μεγάλη ζήτηση καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Κάνε την αίτηση σου εδώ: https://bit.ly/2U9Yssf

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + four =