αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να καταλάβεις αν κάποιος είναι καλός leader; Ο τρόπος που χειρίζεται τα email του (και τα δικά σου) θα τον προδώσει

Θέλεις να καταλάβεις αν κάποιος είναι καλός leader; Ο τρόπος που χειρίζεται τα email του (και τα δικά σου) θα τον προδώσει

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να απαντήσουμε στο ερώτημα για το «πως μοιάζει ένας καλός leader». Παίζουν πολλά ρόλο. Ο γνωστός συγγραφέας, Simon Sinek, στέκεται σε ένα στοιχείο που πιθανόν το έχεις δει, αλλά μάλλον δεν έχεις δώσει την παραίτηση σημασία. Αν θέλεις να καταλάβεις το πόσο καλός είναι ένας leader, δες το πως χειρίζεται τα email του. Και τα δικά σου. Αφού συνεργάζεστε.

Για παράδειγμα, μήπως ο προϊστάμενος σου, σου ζητά να τον βάζεις πάντα ως «cc» σε κάθε εταιρικό email που στέλνεις; Με απλά λόγια να του κοινοποιείς οτιδήποτε στέλνεις. Θέλει να βλέπει τα πάντα. Αυτό είναι ένα πρώτης τάξεως σημάδι ότι δεν σε εμπιστεύεται. Αλλά και ότι δεν είναι ένας καλός leader. Επίσης, μήπως σε στέλνει για μια εξωτερική δουλειά, και θέλει να είσαι… συνεχώς online στο email σου, για να σου στέλνει νέες οδηγίες; Και φυσικά να τον ενημερώνεις για κάθε σου κίνηση. Ακόμα ένα κακό σημάδι.

Όπως λέει ο Simon Sinek, αντίθετα οι καλοί leaders είναι πολύ πιο cool. Θα σε αφήσουν να κάνεις την δουλειά σου. Δεν ζητούν ενημέρωση για όλα, μπορεί ακόμα και να λείψουν από το γραφείο κάποιες ημέρες, αλλά θα σε εμπιστευτούν για να «κάνεις τη δουλειά».

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι στην Ελλάδα συναντάμε αρκετά συχνά την πρώτη κατηγορία…

Want to See If Someone Is a Good Leader? Send Them an Email

There's an easy way to test for leadership. Just send someone an email.

Posted by Inc. Magazine on Mittwoch, 14. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 8 =