αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να είσαι στην κορυφή των αναζητήσεων στη Google; Τότε τσέκαρε αυτό το meetup στο κέντρο της Αθήνας

Θέλεις να είσαι στην κορυφή των αναζητήσεων στη Google; Τότε τσέκαρε αυτό το meetup στο κέντρο της Αθήνας

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 19.00, το INNOVATHENS powered by Samsung, Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων διοργανώνει ένα next generation SEO Meetup προσκαλώντας τους  ιδρυτές του ιδιαίτερου SEO agency Coldigital (Τελ Αβίβ) να μεταδώσουν τις γνώσεις και το know-how τους σε νέους επιχειρηματίες, start-ups και σε όσους/όσες ενδιαφέρονται για το digital branding στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης.

Το SEO αποτελεί ένα από τα βασικότερα digital tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων επιχειρήσεων με σκοπό την κατάταξη τους σε υψηλότερες θέσεις, όταν κάνουμε το αντίστοιχο search.

Η Coldigital εξειδικεύεται σε υπηρεσίες SEO, όπως το Link building και το On-site optimization. Με εμπειρία στην ισπανόφωνη αγορά έχει συνεργαστεί με εταιρίες, ώστε να επεκταθούν μέσα από καινοτόμες ψηφιακές στρατηγικές marketing και UX.

Topics:
– Content is the “King”, and Keyword Targeting
– Impact of User-Experience on SEO
– Link Building to increase Authority
– Tools to measure results

Agenda:
– 19:00-19:30 Networking
– 19:30-20:15 Main talk
– 20:15-20:30 Q&A
– 20:30+ Networking

Εάν θέλεις κι εσύ να βελτιώσεις την απήχηση της επιχείρησής σου και να σε εντοπίζουν οι κατάλληλοι πελάτες στη μηχανή αναζήτησης, τότε αυτό είναι ένα Meetup που δεν πρέπει να χάσεις!

Μπες εδώ ή εδώ και κράτησε τη θέση σου.

Ακόμη, την Παρασκευή 07/12 μεταξύ 11.00-16.00 θα πραγματοποιούνται για όσους/όσες ενδιαφέρονται ατομικά ραντεβού με τους ομιλητές χωρίς χρέωση στο INNOVATHENS powered by Samsung. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =