αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να διαφημιστείς με banner στο It’s Possible των 45.763 μοναδικών αναγνωστών;

Θέλεις να διαφημιστείς με banner στο It’s Possible των 45.763 μοναδικών αναγνωστών;

Το It’s Possible έχει φτάσει πλέον σε ένα πολύ καλό σημείο. Τον Ιούλιο που μόλις ολοκληρώθηκε, η επισκεψιμότητα του site κατέγραψε άνοδο για έναν ακόμα μήνα, φτάνοντας συνολικά τους 45.763 μοναδικούς αναγνώστες και τις 118.257 προβολές σελίδας. Αριθμοί που το καθιστούν ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites στην Ελλάδα, στο πεδίο της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Η ανοδική τροχιά φαίνεται ακόμα πιο έντονα, στο σχετικό γράφημα από τη σελίδα του Alexa.com. Σήμερα (4/8) το It’s Possible βρίσκεται στη θέση 2.672 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών ιστοσελίδων. Και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η «αναρρίχηση» είναι συνεχής.

Επίσης εντυπωσιακό, είναι το ποσοστό των mobile αναγνωστών. Τον Ιούλιο το 63% των αναγνωστών προήλθε από το mobile. Ένα ποσοστό πολύ υψηλό, που από τη μια δείχνει ότι το site είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ενώ από την άλλη αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες του είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τις φορητές συσκευές.

Φυσικά, πρόκειται για ένα site που έχει καθημερινή ανανέωση στο υλικό του, συνεχή ροή στα social media του και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν (εταιρίες, Οργανισμούς ή ιδιώτες) να προβληθούν διαφημιστικά. Πως; Με κάποιο banner δίπλα από τα άρθρα του It’s Possible. Και με αυτό τον τρόπο να προβληθούν σε ένα ενημερωτικό site που πλέον παίζει σημαντικό ρόλο, σε αυτό που ονομάζουμε startup οικοσύστημα. Και σε ένα κατά βάση νεανικό κοινό, που ασχολείται με την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλα sites του είδους, το It’s Possible δεν απευθύνεται μόνο στους «σκληροπυρηνικούς» των startups, αλλά «πιάνει» ένα πιο ευρύ δημιουργικό κοινό που περιλαμβάνει, για παράδειγμα, Bloggers ή Youtubers (και όσους τους «ακολουθούν»).

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να διαφημιστούν μέσα σε όλο αυτό το ενδιαφέρον περιβάλλον, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Επισημαίνεται για ακόμα μια φορά, ότι η διαφήμιση στο It’s Possible αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να διαφοροποιηθούμε από άλλα ενημερωτικά sites και να μην παρέχουμε πληρωμένες- μαρκετίστικες συνεντεύξεις ή ρεπορτάζ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =