αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘέλεις να γίνεις πετυχημένο στέλεχος εταιρίας; Τότε τσέκαρε το Rise Management Trainee πρόγραμμα που μόλις άνοιξε η Coca Cola

Θέλεις να γίνεις πετυχημένο στέλεχος εταιρίας; Τότε τσέκαρε το Rise Management Trainee πρόγραμμα που μόλις άνοιξε η Coca Cola

Σου αρέσει να μαθαίνεις και θέλεις να κάνεις τη διαφορά στο ξεκίνημα της καριέρας σου; Θέλεις να εξελιχθείς σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία της χώρας, με τη βοήθεια μίας εταιρείας που αποτελεί εργοδότη επιλογής για τη γενιά Y; Τότε, το Rise, το Πρόγραμμα Management Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σε περιμένει να δηλώσεις συμμετοχή από σήμερα κιόλας έως και τις 6 Μαΐου 2018.

Τα τελευταία 28 χρόνια, περισσότεροι από 150 νέοι έχουν σταδιοδρομήσει στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσω του Προγράμματος, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Το Πρόγραμμα Rise Management Trainee δίνει την ευκαιρία σε νέους με ταλέντο και διάθεση να εργαστούν για δύο χρόνια στην καρδιά της εταιρείας, σε Ελλάδα και Κύπρο και να εξελίσσονται. Για δύο – πλούσια σε γνώση, προκλήσεις και επαγγελματικές εμπειρίες – χρόνια, θα γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας και θα έχουν ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης που περιλαμβάνει ευκαιρίες εκπαίδευσης και άμεση ανάθεση projects, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο, καθώς και αξιολόγηση της απόδοσης, ώστε να αναλάβουν μία θέση εργασίας.

«Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον θέλουμε τόσο να προσελκύουμε όσο και να εξελίσσουμε νέους, ταλαντούχους ανθρώπους που τους διακρίνει το πάθος, η υπερηφάνεια και η δέσμευση με την εταιρεία μας. Συνεχώς επενδύουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον και σε προγράμματα που θα τους εξασφαλίσουν τη διαρκή και στοχευμένη ανάπτυξή τους, θα αναδείξουν τις ικανότητές και το μεράκι τους, και θα τους ενδυναμώσουν για να χαράξουν οι ίδιοι την πορεία που ονειρεύονται», δηλώνει η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

H Coca Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, κατακτώντας την 7η θέση στην έρευνα Best Workplaces 2018, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση εργασιακού περιβάλλοντος. Έγινε έτσι, η μόνη εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας. Πρόκειται για την έρευνα Best Workplaces του Great Place to Work με την ακαδημαϊκή συμβολή του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και για την έρευνα για τη Γενιά Υ του kariera.gr, σε συνεργασία με το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι δύο αυτές διακρίσεις, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς στην έρευνα Best Workplaces το αποτέλεσμα καθορίζει κατά 70% η ανώνυμη αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων, ενώ στην έρευνα για τη Γενιά Υ πρόκειται για αυθόρμητες απαντήσεις των νέων στην ερώτηση σε ποια εταιρεία θα επιθυμούσαν να εργαστούν.

Ποια είναι η διαδικασία επιλογής

Στο Rise Management Trainee Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει κανείς αν είναι απόφοιτος πανεπιστημίου με μέχρι 2 έτη εργασιακή εμπειρία, αν έχει άριστες γνώσεις ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office) και φυσικά εάν έχει διάθεση για διαρκή μάθηση δίπλα σε αναγνωρισμένα στελέχη, να ξεχωρίζει σε ό,τι κάνει, να γίνεται συνεχώς καλύτερος και να εξελίσσεται σε ένα περιβάλλον «απαιτητικό» με γρήγορους ρυθμούς. Η διαδικασία επιλογής επιτρέπει μέσα από διάφορα στάδια να γνωρίσουμε καλύτερα τους υποψηφίους, να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να μοιραστούν μαζί μας τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τα όνειρά τους για να ξεχωρίσουν.

Περνώντας με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, γίνεται κανείς ένας από τους Management Trainees που θα ξεκινήσει μία διετή διαδρομή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μια εταιρεία 1.500 εργαζομένων, το 40% σχεδόν των οποίων ανήκει στη Γενιά Υ.

Σε όλη τη διαδικασία, συνάδελφοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν, να δώσουν νέα κίνητρα, συνεχή έμπνευση και γνώσεις στους συμμετέχοντες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι νέοι αναπτύσσουν καθημερινά τα ταλέντα τους και προετοιμάζονται για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στο μέλλον.

«Το πρόγραμμα Management Trainee της εταιρείας μας αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία για όλους τους νέους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά κάποια από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου. Ταυτόχρονα, χαρίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα πλούσια γνώση και σημαντικές δεξιότητες, λειτουργώντας ως βάση για μία επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη», δηλώνει η Ινώ Σούπαρη, Customer Marketing Manager και Commercial Management Trainee του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ στο Rise. Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής είναι η 6η Μαΐου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =