αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να γίνεις πετυχημένος; Τότε σταμάτα να βλέπεις τα Σαββατοκύριακα σαν μίνι διακοπές

Θέλεις να γίνεις πετυχημένος; Τότε σταμάτα να βλέπεις τα Σαββατοκύριακα σαν μίνι διακοπές

Ναι, είναι πολύ πιθανό να περιμένεις την Παρασκευή, κάθε εβδομάδα. Γιατί; Διότι αμέσως μετά, έρχονται οι μίνι διακοπές του Σαββατοκύριακου. Εδώ είναι το λάθος: Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις τα Σαββατοκύριακα σαν μίνι διακοπές. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο blogger, Todd Brison, στο Quora.

«Όλη η κοινωνία έχει δομηθεί για να σε κάνει να πιστέψεις ότι η πραγματική αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο τις καθημερινές. Δεν ισχύει αυτό», τονίζει.

Όπως εξηγεί, είναι σαν το γυμναστήριο. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής. Δεν έχει νόημα αν τρως υγιεινά τις 5 ημέρες τις εβδομάδας, αλλά τις 2 τελευταίες ημέρες να τρως οτιδήποτε βρεις μπροστά σου. Έτσι αντιστρέφεται ένα μεγάλο μέρος της προόδου.

«Η συνέπεια είναι δύναμη», εξηγεί ο Todd Brison. Και καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: Τα Σαββατοκύριακα είναι μια ευκαιρία να αναπτυχθείς, μια ευκαιρία να πας μπροστά, μια ευκαιρία να είσαι χαρούμενος και μια ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου.

Πολλοί γνωστοί businessmen έχουν εκφράσει παρόμοια άποψη. Δεν έχει νόημα να οργανώνεις… κενά Σαββατοκύριακα. Ένας από αυτός είναι ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Grant Cardone. «Οι άνθρωποι που έχουν εμμονή με το Σαββατοκύριακο, δεν θα δημιουργήσουν ποτέ πλούτο για αυτούς και τις οικογένειες τους», έχει υπογραμμίσει. Συμπληρώνοντας: «Οι άνθρωποι που ξοδεύουν όλη την εβδομάδα περιμένοντας δύο ημέρες στις οποίες δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα, είναι απλά μέτριοι».

People who are obsessed with the weekend will never create any real wealth for themselves or their families. People…

Posted by Grant Cardone on Samstag, 19. August 2017

Τελευταίο σχόλιο
  • Φυσικά και εκφράζουν την άποψη να δουλεύουν οι εργαζόμενοι τους και τα σ/κ! Για να πετύχουν!

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =