αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να βελτιώσεις την επικοινωνία της επιχείρησης σου; Για δες αυτό το σεμινάριο που έρχεται τον Ιανουάριο

Θέλεις να βελτιώσεις την επικοινωνία της επιχείρησης σου; Για δες αυτό το σεμινάριο που έρχεται τον Ιανουάριο

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Επιχειρησιακή Επικοινωνία» διοργανώνει η COORDINATORS την 16-01-2018 και την 18-01-2018 και ώρες 16.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ. στoυς συνεδριακούς χώρους του Εκπαιδευτικού Ομίλου Coordinators (Εθνάρχου Μακαρίου 29, Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι Αττικής).

Όπως αναφέρει η COORDINATORS, η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των Επιχειρήσεων για αναγνώριση της σπουδαιότητας της Αποτελεσματικής Επιχειρησιακής Επικοινωνίας μας οδηγεί στο να κατανοήσουμε ότι η επικοινωνία εντός και εκτός των «τειχών» της Επιχείρησης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της επιβίωσης και ορθής λειτουργίας της.

Τα Διευθυντικά και Διοικητικά Στελέχη καλούνται καθημερινώς να θέσουν σε λειτουργία όλες τις δεξιοτεχνίες τους ώστε να ελέγξουν, καθοδηγήσουν, εμψυχώσουν αλλά και αναπτύξουν παραγωγικά το προσωπικό μιας Επιχείρησης.

Έτσι κατανοούμε ότι ο ρόλος και η σημασία της Επιχειρησιακής Επικοινωνίας και ιδιαιτέρως των Σύγχρονων Μορφών είναι πρωταρχικός και ζωτικός, ώστε να πριμοδοτείται η αναπτυξιακή πορεία, να βελτιώνεται η ικανότητα συνεργασίας και το θετικό κλίμα αλλά και να εκπληρώνεται επιτυχώς ο σκοπός της εν γένει Επιχείρησης.

Θεματολογία:

– Περιεχόμενο Όρου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας
– Ανάλυση Όρου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας
– Ο Ρόλος της Επικοινωνίας στην Επιχείρηση
– Ο Ρόλος της Επικοινωνίας για τα Στελέχη και τους Υπαλλήλους
– Μέρη της Επιχειρησιακής Επικοινωνίας
– Σύγχρονες Μορφές Επικοινωνίας
– Εμπόδια Επικοινωνίας

Σκοπός Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου:

Να διερευνήσουμε την διαδικασία , τις μορφές και τα μέρη της Επικοινωνίας καθώς και να αποτυπωθούν τα είδη της. Επιπλέον σκοπός μας είναι να αποκρυσταλλώσουμε τα εμπόδια που μπορούν να προκύψουν κατά την διαδικασία της Επικοινωνίας .

Ακόμα να θέσουμε ερωτήματα όπως αν οι Επιχειρήσεις μπορούν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τα είδη της Επιχειρησιακής Επικοινωνίας, ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους τους σε μακροχρόνιο και βραχυχρόνιο επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο:

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε Διοικητικά και Διευθυντικά Στελέχη, Υπαλλήλους Επιχειρήσεων αλλά τον καθένα που επιθυμεί να βελτιώσει και να αναπτύξει τις γνώσεις του πάνω σε θέματα Επιχειρησιακής Επικοινωνίας.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής & Διάρκεια Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου:

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα είναι διάρκειας 12 ωρών και θα διεξαχθεί την 16-01-2018 και την 18-01-2018 και ώρες 16.00 μ.μ. -20.00 μ.μ. στoυς συνεδριακούς χώρους του Εκπαιδευτικού Ομίλου Coordinators (Εθνάρχου Μακαρίου 29 , Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι Αττικής).

Συμμετοχή: Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 300 €.

Ειδικό Προνόμιο Προεγγραφής:

Για κάθε εγγραφή μέσα στον Δεκέμβριο 2017 παρέχεται έκπτωση -50%, άρα διαμορφώνεται στα 150 €.

Επιπλέον δύναται να υλοποιηθεί και μέσω του συστήματος Coordinators Live e-learning system για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως.

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Μετά το τέλος του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου δίδεται στους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης (με 4 βαθμούς πίστωσης στο C.P.S.)

ΟΑΕΔ: Τα εκπαιδευτικά προγράμματα δύναται να επιδοτηθούν μέσω του ΟΑΕΔ ( Λαέκ)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα στο τηλέφωνο: 2105734000, mail coord@otenet.gr και στο www.1co.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − fifteen =