αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα από το δωμάτιο σου; Εδώ είναι 5 εταιρίες που σε πληρώνουν για να τεστάρεις websites

Θέλεις να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα από το δωμάτιο σου; Εδώ είναι 5 εταιρίες που σε πληρώνουν για να τεστάρεις websites

Είναι αλήθεια ότι μέσα στα lockdowns περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας. Και μάλιστα πολλές από τις δραστηριότητες που κάναμε πριν, έχουν «παγώσει».

Τι θα έλεγες τώρα να αξιοποιήσεις αυτό τον χρόνο για να βγάλεις μερικά χρήματα; Στην παρακάτω λίστα θα δεις 5 εταιρίες που σε πληρώνουν για να τεστάρεις websites. Συνήθως σε πληρώνουν με περίπου 10 δολάρια για 20 λεπτά δουλειάς. Δηλαδή για να “ηχογραφήσεις” τον εαυτό σου να σχολιάζει και να εκφράζεται ελεύθερα ενώ περιηγείται μέσα σε κάποια websites.

Οι εταιρίες αυτές μαζεύουν τα σχόλια και τα συναισθήματα των testers, και τα πουλάνε σαν feedback στους πελάτες με τους οποίους συνεργάζονται.

Φυσικά αυτή η δραστηριότητα δεν αρκεί για να καλύψεις οικονομικά τον μήνα σου. Ωστόσο μπορεί σίγουρα να λειτουργήσει ως ένα έξτρα εισόδημα. Εδώ λοιπόν 5 τέτοιες εταιρίες που είναι διαθέσιμες για χρήστες στην Ευρώπη:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 7 =