αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να αποκτήσεις νέα digital skills; Στο InnovAthens έρχονται μερικά ενδιαφέροντα Workshops

Θέλεις να αποκτήσεις νέα digital skills; Στο InnovAthens έρχονται μερικά ενδιαφέροντα Workshops

Μέσα στο νέο ψηφιακό μας κόσμο, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει, να δικτυώνεται, να αλληλεπιδρά και να δημιουργεί ως παγκόσμιος, διαδικτυακός πολίτης, ως “Digital Citizen”!

Το φθινόπωρο έφτασε και το INNOVATHENS powered by Samsung ξεκινά δυναμικά τη σεζόν με ολοκαίνουρια Digital skills workshops μέσα από τα οποία θα αναπτύξουμε νέες ψηφιακές δεξιότητες και θα έρθουμε σε επαφή με σύγχρονα εργαλεία.

Θέλεις να μάθεις να χρησιμοποιείς «έξυπνα» το διαδίκτυο; Να μπορείς να εντοπίζεις τα fake news; Να εξελίξεις τις γνώσεις σου στο Adobe Illustrator; Τότε τσέκαρε τα παρακάτω events.

  • Information Skills | 5, 8 & 9 Οκτωβρίου
    *Σε συνεργασία με το MEDIA LITERACY INSTITUTE (MLI)

Εισηγήτριες: Σίσσυ Αλωνιστιώτου, Κατερίνα  Χρυσανθοπούλου

Μέσω πρακτικών μαθημάτων, θα μάθουμε τρόπους έξυπνης χρήσης του διαδικτύου για την αποτελεσματική αναζήτηση και χρήση των πληροφοριών που χρειαζόμαστε καθημερινά (για ενημέρωση, εργασία, δημιουργία κ.ά.). Θα εστιάσουμε σε μηχανές αναζήτησης, έξυπνους τρόπους εντοπισμού συναφών πληροφοριών, repositories, διασταύρωση πηγών, έλεγχο και εγκυρότητα πληροφοριών.

Ημερομηνίες: 5, 8 και 9 Οκτωβρίου
Ώρες:  18:00-21:00
Κόστος: 50 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ.

 

  • Abobe Illustrator pt. 2 | 22-24 Οκτωβρίου

Εισηγητής: Νίκος Γαζετάς (Certified Expert της Adobe)

Έλα να εξελίξεις τις γνώσεις σου και να γίνεις expert στο δημοφιλέστερο πρόγραμμα κατασκευής, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών της Adobe! Στο workshop, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, θα σχεδιάσουμε τις δικές μας συνθέσεις και θα φτιάξουμε διανυσματικά αρχεία (vectors) για ψηφιακή ή έντυπη χρήση.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους αυτούς που γνωρίζουν ήδη τα βασικά εργαλεία του προγράμματος και επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με προηγμένες τεχνικές.

Ημερομηνίες: 22 έως 24 Οκτωβρίου
Ώρες:  17:00-21:00
Κόστος: 70 ευρώ

*Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + fifteen =