αρχικηVIRAL«Θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο; Ξεκίνα φτιάχνοντας το κρεβάτι σου κάθε πρωί»: Ένας πρώην ναύαρχος εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο; Ξεκίνα φτιάχνοντας το κρεβάτι σου κάθε πρωί»: Ένας πρώην ναύαρχος εξηγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια απλή συνήθεια που κάνουμε όλοι κάθε πρωί. Κάποιοι μπορεί και όχι. Το στρώσιμο του κρεβατιού μας. Κι όμως, αυτή η απλή συνήθεια, μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις. Από αυτή ξεκινά την ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, ο πρώην ναύαρχος του Ναυτικού των ΗΠΑ, William H. McRaven, ένατος διοικητής της διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων με 36 χρόνια εμπειρίας στους Navy Seals.

«Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα φτιάχνοντας το κρεββάτι σου», τονίζει. Και συμπληρώνει: «Αν φτιάχνεις το κρεββάτι σου κάθε πρωί, θα έχεις ολοκληρώσει το πρώτο task της ημέρας. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις κάπως υπερήφανος, και θα σου δώσει ώθηση για να κάνεις ένα ακόμα task, και ακόμα ένα, και ακόμα ένα».

Έτσι στο τέλος της ημέρας, θα έχεις ολοκληρώσει πολλά tasks. Επίσης, το στρώσιμο του κρεβατιού θα σε κάνει να καταλάβεις ότι τα «μικρά» πράγματα είναι που μετράνε στη ζωή.

«Αν δεν μπορείς να κάνεις τα μικρά πράγματα σωστά, τότε δεν θα κάνεις ποτέ τα μεγάλα πράγματα σωστά», τονίζει ο πρώην ναύαρχος.

Αλλά ακόμα κι αν έχεις μια δύσκολη ημέρα, θα μπορείς να πας σπίτι και να ξαπλώσεις σε ένα στρωμένο κρεββάτι. Ένα κρεββάτι που εσύ το έχεις φτιάξει. Και θα σε κάνει να νιώσεις ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη. Στην συνέχεια του βίντεο, ο William H. McRaven παραθέτει και μερικές άλλες συμβουλές για το πως να φτάσεις στην επιτυχία, βασιζόμενος και στην εκπαίδευση των στρατιωτών του.

Change The World With One Small Task

Former US Navy Admiral William H. McRaven conquers his day every morning with this one small task

Gepostet von LADbible am Montag, 15. Oktober 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 10 =