αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘέλεις να αλλάξεις μπαταρία στην Apple συσκευή σου; Η εταιρία ανεβάζει τις τιμές

Θέλεις να αλλάξεις μπαταρία στην Apple συσκευή σου; Η εταιρία ανεβάζει τις τιμές

Η Apple αυξάνει την τιμή για την εγκατάσταση μπαταρίας στα περισσότερα iPhone, iPad και Mac, από την 1η Μαρτίου. Η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση στις repair pages των συσκευών.

Το πόσο είναι η αύξηση της τιμής εξαρτάται από τη συσκευή που έχετε. Για τα iPhone, είναι απλό – ο ιστότοπος της Apple λέει ότι «το battery service fee εκτός εγγύησης θα αυξηθεί κατά 20 $ για όλα τα μοντέλα iPhone πριν από το iPhone 14». Για τηλέφωνα με κουμπί αρχικής οθόνης, αυτό σημαίνει ότι η τιμή θα πάει από 49 $ στα 69 $ και για τηλέφωνα Face ID αυτό σημαίνει ότι θα πάει από 69 $ σε 89 $. 

Όπως μεταδίδει το The Verge, για «όλα τα μοντέλα MacBook Air» η αύξηση θα είναι $30, ανεβάζοντας την τιμή από $129 σε $159. Για το MacBook και τα MacBook Pro, οι αντικαταστάσεις των 199 $ θα αυξηθούν κατά 50 $, ανεβαίνοντας στα 249 $.

Τα iPad είναι τα πιο δύσκολα, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσες πολλές εκδόσεις. Η αύξηση της τιμής είναι 20 $ σε όλη τη σειρά, αλλά θα ισχύει για τα ακόλουθα μοντέλα, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Apple:

iPad Pro 12,9 ιντσών (5ης γενιάς και προγενέστερη) — το τρέχον μοντέλο είναι η 6η γενιά, που κυκλοφόρησε το 2022.

iPad Pro 11 ιντσών (3ης γενιάς και προγενέστερη) — το τρέχον είναι η 4η γενιά, που κυκλοφόρησε το 2022.

iPad Pro 10,5 ιντσών

iPad Pro 9,7 ιντσών

Όλα τα iPad mini

Όλα τα iPad Airs

Θεωρητικά, η αλλαγή της χρέωσης αντικατάστασης μπαταρίας δεν θα πρέπει να επηρεάζει άτομα που έχουν πληρώσει για το εκτεταμένο πρόγραμμα εξυπηρέτησης της Apple — οι οδηγίες επισκευής της εταιρείας για Mac, iPhone και iPad λένε όλες: «Το προϊόν σας είναι κατάλληλο για αντικατάσταση μπαταρίας χωρίς επιπλέον κόστος εάν έχετε AppleCare+ και η μπαταρία του προϊόντος σας έχει λιγότερο από το 80% της αρχικής χωρητικότητάς της».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − eight =