αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi ετοιμάζει μεγάλο μπάσιμο με smartphone που θα έχει 16GB μνήμη RAM

Η Xiaomi ετοιμάζει μεγάλο μπάσιμο με smartphone που θα έχει 16GB μνήμη RAM

Τα Android flagship smartphone ενσωματώνουν κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, με την μνήμη RAM σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάνει έως και τα 12 ή 16GB. Ένα παράδειγμα είναι το Galaxy S20 Ultra που κυκλοφόρησε η Samsung τον Φεβρουάριο. Προς το παρόν, στην αγορά τα μόνα flagship smartphone με μνήμη RAM λιγότερη των 8GB είναι τα iPhone 11 Pro τα οποία έχουν 4GB, αυτό όμως συμβαίνει εξαιτίας της εξαιρετικής συνεργασίας του software με το hardware.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στην αγορά των smartphone με 16GB μνήμη RAM ετοιμάζεται να μπει και η Xiaomi. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός leakster, Digital Chat Station, υποστηρίζει ότι το επόμενο flagship smartphone της Κινεζικής εταιρείας θα έχει μνήμη RAM 16GB ή και μεγαλύτερη.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε ποιο ακριβώς θα είναι αυτό το smartphone και αν όντως η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με 16GB μνήμη RAM, καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες να το επιβεβαιώνουν. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι τα S20 Ultra και Nubia Red Magic 5G είναι τα μόνα smartphone με 16GB μνήμη RAM.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − six =