αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi δημιούργησε τηλεόραση πάχους μόλις 4.9 χιλιοστών (και μοιάζει εντυπωσιακή)

Η Xiaomi δημιούργησε τηλεόραση πάχους μόλις 4.9 χιλιοστών (και μοιάζει εντυπωσιακή)

Η Xiaomi στην φετινή CES μέσω ενός ειδικού event κατάφερε να στρέψει τους προβολείς πάνω της, παρουσιάζοντας την Mi TV 4, μία smart TV που δίνει άλλη διάσταση στην έννοια του design, καθώς πέραν του μηδαμινού πάχους της (μόλις στα 4.9 χιλιοστά) ο frameless και modular σχεδιασμός την κάνει να μοιάζει έτη φωτός πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Όπως σημειώνει το digitallife.gr, η Mi TV 4 τρέχει την πλατφόρμα Android TV, μόνο που η κινεζική εταιρεία έχει αναπτύξει το ειδικό PatchWall Software, το οποίο ουσιαστικά προσαρμόζει την τηλεόραση στις ανάγκες και στις προτιμήσεις του χρήστη. Ακολουθώντας την modular φιλοσοφία, η πρόταση της Xiaomi στον χώρο των Smart TVs μπορεί να δεχθεί εσωτερικά hardware components με τη μορφή upgrades που δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη της να την αναβαθμίσει όπως ακριβώς συμβαίνει με ένα desktop PC.

xiaomi-mi-tv-4-ces-2017-2-1280x720Για παράδειγμα εάν ο χρήστης θέλει να προσθέσει καλύτερες ηχητικές δυνατότητες μέσω ενός συστήματος ήχου Dolby Atmos, μπορεί να το κάνει προσθέτοντας το ανάλογο component (και χωρίς φυσικά να χρειάζεται να αλλάξει όλη την TV). Επίσης, όπως ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη πρόταση θα διαθέτει το δικό της Dolby sound system, το οποίο μάλιστα θα συνδέεται με μόλις ένα ειδικό καλώδιο.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Xiaomi, η 65 ιντσών Mi TV 4 θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στη χρονιά στην αγορά της Κίνας σε τιμή που δεν θα ξεπερνάει τα 2.000$, ενώ επιπλέον θα κυκλοφορήσουν στην αγορά και μικρότερα μοντέλα (στις 49 και 55 ίντσες), τα οποία θα κοστίζουν λιγότερο. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η smart TV της Xiaomi θα κάνει την εμφάνιση της και σε άλλες αγορές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 20 =