αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Wolt ξεκινά delivery και σε προϊόντα σούπερ μάρκετ

Η Wolt ξεκινά delivery και σε προϊόντα σούπερ μάρκετ

Σε ένα δυναμικό μπάσιμο στο πεδίο του delivery στα σούπερ μάρκετ, προχωρά η Wolt. Όπως σημειώνει το Businessnews.gr, πριν από λίγες ημέρες ιδρύθηκε η Wolt Market Greece IKE, μια νέα εταιρεία από τον φινλανδικό όμιλο.  Ο σκοπός της εταιρείας είναι κατά κύριο λόγο το Λιανικό Εμπόριο προϊόντων Super Market, με έμφαση στο εμπόριο τροφίμων (τόσο λιανικό όσο και χονδρικό), ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει προβλεφθεί και συμπεριλαμβάνονται στις δραστηριότητες της εταιρείας και οι κατασκευαστικές εργασίες τόσο για οικιστικά όσο και για μη οικιστικά κτίρια (Νέες εργασίες, προσθήκες, μετατροπές και ανακαινίσεις).

Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας είναι η «Wolt Tεχνολογίες Ελλάς Υπηρεσίες Παροχής Φαγητού ΑΕ» ενώ διαχειριστής έχει οριστεί ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece.

Η Wolt έχει κάνει την είσοδο της στην διανομή προϊόντων σουπερμάρκετ (Groceries) ήδη σε αρκετές χώρες απο εκείνες που δραστηριοποιείται, ενώ και στην Ελλάδα έχει προχωρήσει σε κάποια αρχικά βήματα. Αναλυτικότερα, από τον Απρίλιο του 2020 έχει προσθέσει σχετική κατηγορία με φρέσκα ελληνικά προϊόντα, με προϊόντα ψυγείου, εδέσματα, ζυμαρικά και πολλά ακόμη από το Yoleni’s Deli Corner, βιολογικά προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης από το 4 Seasons Organic Food Market, οργανικά  προιόντα από το Brinky’s, μπύρες από το Noctua Microbrewery, φρούτα και λαχανικά από καταστήματα Φρουτεμπορική κ.α.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =