αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Wolt μπαίνει σφήνα στα Delivery.gr, e-food και BOX, στο ντελίβερι ειδών σούπερ μάρκετ

Η Wolt μπαίνει σφήνα στα Delivery.gr, e-food και BOX, στο ντελίβερι ειδών σούπερ μάρκετ

Mε νέα εταιρεία, η Wolt επεκτείνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά εγκαινιάζοντας νέα υπηρεσία στο delivery ειδών supermarket.

Η ομάδα του φινλανδικού σήματος μόλις πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τη σύσταση της εταιρείας Wolt Market Greece, που είναι 100% θυγατρική της Wolt Greece. Μέσω της νέας εταιρείας το φινλανδικό σήμα προετοιμάζεται για τη διανομή προϊόντων supermarket, δραστηριότητα που θα λειτουργεί συμπληρωματικά της υπηρεσίας που διαθέτει ήδη στην πλατφόρμα της η Wolt για food delivery στην αγορά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η Wolt Market Greece θα έχει αδειοδοτηθεί για δραστηριότητα στο λιανικό εμπόριο supermarket, με έμφαση στο εμπόριο τροφίμων, επεξεργασία και συντήρηση κατεψυγμένων αλλά και στο χονδρικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών, κρέατος, το λιανικό εμπόριο ψωμιού κ.α.

Όπως σημειώνει το Euro2day.gr, η νέα υπηρεσία που, αρχικά, θα είναι διαθέσιμη στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, σταδιακά θα επεκταθεί στις υπόλοιπες περιοχές της πόλης δίνοντας νέες επιλογές στους πελάτες των supermarket. Η εταιρεία, που είχε κάνει πιλοτική συνεργασία με τον όμιλο ΜΕΤΡΟ για τα supermarket My Market εν μέσω πανδημίας, δεν έχει κάνει γνωστό το δίκτυο που θα εξυπηρετήσει. Παρ όλ’ αυτά θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την κίνησή της η Wolt ενισχύει τον ανταγωνισμό σε μια αγορά που έχει περιθώρια ανάπτυξης.

Την αγορά άνοιξε η e-food με την συνεργασία που εγκαινίασε με την Σκλαβενίτης, ενώ ακολούθησαν συνεργασίες όπως αυτές των δικτύων Κρητικός και Μασούτης με τη BOX της Cosmote και της ΑΒ Βασιλόπουλος με την delivery.gr. Η Wold σχεδιάζει να απαντήσει στον ανταγωνισμό με μεγάλη γκάμα προϊόντων, παράδοση μέσα σε μισή ώρα, όπως ισχύει για τις παραδόσεις φαγητού, live tracking της παραγγελίας, δυνατότητα παράδοσης σε συγκεκριμένη ώρα με προ παραγγελία και ανέπαφη παράδοση. Η εταιρεία επίσης υπόσχεται την καλύτερη και ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, η οποία απαντάει στις κλήσεις των πελατών κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + four =