αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Wolt «αποβιβάστηκε» και στη Λάρισα

Η Wolt «αποβιβάστηκε» και στη Λάρισα

Η Wolt, η αγαπημένη εφαρμογή food delivery σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι πλέον διαθέσιμη από τις αρχές Φεβρουαρίου και στη Λάρισα. Οι κάτοικοι της Λάρισας μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια της Wolt, κάνοντας τις παραγγελίες τους με ευκολία και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα άμεσα και με ασφάλεια. Η δημοφιλής εφαρμογή delivery αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στο online delivery προσφέροντας στους χρήστες μία μοναδική εμπειρία.

Μια σειρά από κορυφαίους χώρους εστίασης της Λάρισας, μεταξύ των οποίων αγαπημένες επιχειρήσεις με αποκλειστική συνεργασία, είναι διαθέσιμοι στη Wolt,  με χρόνο παράδοσης γύρω στα 30 λεπτά. Η Wolt συνεργάζεται με μερικά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία της πόλης, προσφέροντας την καλύτερη και ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, η οποία απαντάει στα μηνύματα των πελατών σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.  Η λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ανανεώνεται καθημερινά, με στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές.

Μέσα από τη Wolt, o χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για να μπορεί να αποφασίσει εύκολα τι θα παραγγείλει. Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότατη live tracking, μέσω της οποίας, ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την επιβεβαίωση αλλά και για την πορεία της παραγγελίας, μέχρι την παραλαβή της. Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας, ενώ σημειώνεται ότι η Wolt λάνσαρε πρώτη την ανέπαφη παράδοση για μέγιστη ασφάλεια στις διανομές. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει την παραγγελία του online μέσω του app της Wolt ή από το Wolt.gr.

Ο Δημήτρης Καρέλος, General Manager της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε: «Η Λάρισα είναι η τρίτη πόλη για την οικογένεια της Wolt στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους κάτοικους της Λάρισας, μέσα από μία μοναδική εμπειρία online delivery, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική ενδυνάμωση της εστίασης της πόλης, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο».

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =