αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Wolt αναζητά Restaurant Partnership Manager στην Αθήνα- Που να στείλεις βιογραφικό

Η Wolt αναζητά Restaurant Partnership Manager στην Αθήνα- Που να στείλεις βιογραφικό

Η Wolt έχει «αποβιβαστεί» εδώ και αρκετό καιρό στην Αττική. Λανσάροντας το δικό της μοντέλο delivery. Τώρα αναζητά Restaurant Partnership Manager. Με απλά λόγια θέλει να προσλάβει έναν άνθρωπο ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα συμβάλει στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Στόχος είναι η Wolt να βρει νέες συνεργασίες επί ελληνικού εδάφους, να έχει επιπλέον έσοδα και έτσι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εμπειρία στο πεδίο των Sales και συγκεκριμένα στο να κλείνουν B2B συμφωνίες. Απαραίτητη η καλή γνώση ελληνικών και αγγλικών. Βιογραφικά εδώ.

Πως λειτουργεί το ντελίβερι της Wolt: Η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα (για λόγους ευκολίας και ασφάλειας σύμφωνα με την εταιρεία) ενώ την παραγγελία την εκτελούν συνεργαζόμενοι με την Wolt διανομείς (όχι τα εκάστοτε καταστήματα). Πως λειτουργεί; Ο πελάτης ολοκληρώνει την παραγγελία του μέσω της ειδικής εφαρμογής, και γίνεται η αποδοχή από το κατάστημα και η αυτόματη χρέωση στην κάρτα μαζί με το έξτρα κόστος διανομής ( ξεκινά από 1 ευρώ για απόσταση μέχρι 1,5 χλμ. και αυξάνεται 0,10 ευρώ ανά 500 μέτρα με την μέγιστη απόσταση διανομής είναι τα 4 χλμ.). Ταυτόχρονα ενημερώνεται μέσω αλγόριθμου ο κοντινότερος ελεύθερος συνεργάτης – διανομέας της Wolt ότι στο «X» κατάστημα βρίσκεται σε διαδικασίας παρασκευής μία παραγγελία την οποία πρέπει να παραδώσει στην «X» διεύθυνση.

Ο πελάτης καθ’ολη την διάρκεια ενημερώνεται για τον χρόνο παράδοσης ενώ στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού του βλέπει online το σημείο που βρίσκεται ο διανομέας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 1 =