αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ WeWork είναι πλέον η 5η μεγαλύτερη startup στον κόσμο. Και ο συνιδρυτής της, περιγράφει τη συμβουλή που άλλαξε τη ζωή του

Η WeWork είναι πλέον η 5η μεγαλύτερη startup στον κόσμο. Και ο συνιδρυτής της, περιγράφει τη συμβουλή που άλλαξε τη ζωή του

Η WeWork «σήκωσε» άλλα 760 εκατ. δολάρια, μέσω νέας χρηματοδότησης. Και πλέον, όπως σημειώνει το Bloomberg, είναι η 5η μεγαλύτερη startup σε αξία, στον κόσμο. Πρόκειται φυσικά για το γνωστό brand που παρέχει κοινόχρηστους χώρους εργασίας σε freelancers και εταιρίες.

Όσο για τη συνολική της αξία; Αυτή υπολογίζεται στα 20 δισ. δολάρια. Ένα τεράστιο success story. Για την εταιρία που ίδρυσαν τον Φεβρουάριο του 2010, στη Νέα Υόρκη, οι Adam Neumann και Miguel McKelvey. Πλέον βρίσκεται σε 19 τοποθεσίες εντός ΗΠΑ και σε άλλες 12 χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Πριν μερικά χρόνια, ο ένας από τους δύο ιδρυτές και CEO της εταιρίας, Adam Neumann, είχε αποκαλύψει την συμβουλή που έλαβε και άλλαξε τη διαδρομή του. Φτάνοντας τελικά στην απόλυτη επιχειρηματική επιτυχία. Μάλιστα, δεν ήταν κάποια λόγια ενός μέντορα ή ενός άλλου επιχειρηματία. Αλλά ήταν λόγια της γυναίκας του.

«Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, προσπαθούσα να βγάλω χρήματα αλλά ανεπιτυχώς. Τότε η ίδια μου είπε: ‘Η οικονομική επιτυχία δεν μπορεί ποτέ να είναι ο στόχος. Είναι ένα υποπροϊόν, μιας ζωής που έχει έναν γενικότερο σκοπό’. Αυτό αποτέλεσε ένα game changer για εμένα», θυμάται ο Adam Neumann.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − three =