αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Warply λανσάρει νέο μηχανισμό για απόδοση πόντων πιστότητας μέσω FB Messenger

Η Warply λανσάρει νέο μηχανισμό για απόδοση πόντων πιστότητας μέσω FB Messenger

H Warply σχεδίασε και υλοποίησε ειδικά για το Facebook Messenger ένα νέο μηχανισμό αυτόματης απόδοσης πόντων πιστότητας για τους χρήστες προγραμμάτων επιβράβευσης. Ο μηχανισμός έχει υλοποιηθεί με σκοπό την επιβράβευση των καταναλωτών για τις αγορές τους από πολλαπλά και διαφορετικά σημεία, όπως σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα, φαρμακεία κα, αναγνωρίζοντας αποδείξεις από διαφορετικές ταμειακές.

Ο νέος μηχανισμός “Messenger scan receipt mechanism” λειτουργεί μέσω FB Messenger chatbot, όπου οι χρήστες αφού επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό τους, ανεβάζουν τις αποδείξεις αγοράς τους με την απλή διαδικασία της φωτογραφίας. Ο μηχανισμός «διαβάζει» αυτόματα τα στοιχεία κάθε απόδειξης, επιβεβαιώνει ότι είναι μοναδική και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και αποδίδει αυτόματα τους πόντους επιβράβευσης που αντιστοιχούν στον χρήστη. Παράλληλα οι χρήστες, μπορούν μέσω του chatbot να ενημερωθούν για το υπόλοιπο των πόντων τους ή να δουν και προσφορές του προγράμματος που τους ενδιαφέρουν.

Πρόκειται για μια επέκταση του υπάρχοντος “scan receipt mechanism” της Warply, που χρησιμοποιείται ήδη σε εφαρμογές μεγάλων εμπορικών κέντρων του εξωτερικού, αλλά και σε εφαρμογές μεγάλων προμηθευτών τροφίμων, ποτών, ένδυσης αλλά και τεχνολογικού εξοπλισμού. Η διαφορά είναι ότι πλέον δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μιας εφαρμογής για κινητά, καθώς εδώ όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω του FB Messenger chatbot.

«Η Warply συνεχίζει και επενδύει στο μέλλον και την καινοτομία, χρησιμοποιώντας Deep Learning τεχνολογία για την αναγνώριση και την εγκυρότητα των συναλλαγών, δημιουργώντας αυτή τη φορά ένα μηχανισμό απόδοσής πόντων για το FB Messenger, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα chatting apps», τονίζει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =