αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Vodafone καταργεί την κάρτα ανανέωσης των 10 ευρώ- Όλες οι αλλαγές που ανακοίνωσε

Η Vodafone καταργεί την κάρτα ανανέωσης των 10 ευρώ- Όλες οι αλλαγές που ανακοίνωσε

Νέες αλλαγές ανακοίνωσε η Vodafone στα προγράμματα της και οι οποίες επηρεάζουν πολλούςς συνδρομητές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι νέες αλλαγές είναι οι εξής:

«Μέρος Α:

Μείωση κατά 1€ της τιμής των πακέτων καρτοκινητής, Giga Week και Giga Νύχτες από 28/01/2022, τα οποία θα παρέχουν σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές:

Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International & Taza: Giga Week: 3GB για 7 ημέρες με 4€
Vodafone CU & Vodafone Καρτοκινητό: Giga Νύχτες: 11GB για 30 ημέρες με 6€
Μείωση κατά 1€ της τιμής του πακέτου Giga Weekend από 15/02/2022, και διεύρυνση του διαστήματος χρήσης του και πέραν του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, το πακέτο Giga Weekend θα προσφέρει σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International & Taza, 4GB για 2 οποιεσδήποτε ήμερες της επιλογής τους από τη στιγμή της ενεργοποίησης, με μόνο 2€.

Διάθεση νέου πακέτου internet που θα παρέχει 1GB για 6 ώρες με 0,5€ από 15/2/2022. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International & Taza.

Διάθεση νέας επιλογής Shake από 15/03/2022, το Shake που προσφέρει δωρεάν internet σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας στην καρτοκινητή, θα εμπλουτιστεί με μια επιπλέον δυνατότητα ανά τρόπο ανανέωσης, για τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές του Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητού, Vodafone International. Ειδικότερα οι συνδρομητές του Vodafone CU θα μπορούν να επιλέξουν την προσφορά που θέλουν σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας που κάνουν, μεταξύ των παρακάτω επιλογών:

Ανανέωση μέσω καταστήματος Vodafone ή με κάρτα ανανέωσης από κατάστημα λιανικής πώλησης:
Δώρο 600ΜΒ για 30 ημέρες (υπάρχουσα προσφορά)
Δώρο 1GB για 7 ημέρες (υπάρχουσα προσφορά)
1GB για 30 ημέρες με 1€ (νέα προσφορά)
Ανανέωση μέσω του My CU App ή του vodafonecu.gr
Δώρο 1,2GB για 30 ημέρες (υπάρχουσα προσφορά)
Δώρο 2GB για 7 ημέρες (υπάρχουσα προσφορά)
2GB για 30 ημέρες με 1€ (νέα προσφορά)
Οι συνδρομητές των Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International θα μπορούν να επιλέξουν την προσφορά που θέλουν σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας που κάνουν, μεταξύ των παρακάτω επιλογών:

Δώρο 500ΜΒ για 30 ημέρες
Με 1€, ο συνδρομητής κερδίζει ένα από τα ακόλουθα:
3GB για 7 ημέρες
2GB για 10 ημέρες
1GB για 15 ημέρες
Η προσφορά που κερδίζει ο συνδρομητής πληρώνοντας 1€ είναι τυχαία και εμφανίζεται αμέσως στον συνδρομητή.

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν το Shake μέσω του My Vodafone App, του My CU App και να επιλέξουν όποια από τις διαθέσιμες προσφορές θέλουν.

Μέρος Β:

Επίσης, η Vodafone Πάναφον ΑΕΕΤΤ ανακοινώνει τις ακόλουθες τιμολογιακές αλλαγές:

Από 01/02/2022 καταργούνται τα εξής εμπορικά διαθέσιμα πακέτα:
για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες με ενεργή τη φοιτητική προσφορά στο καρτοκινητό Vodafone CU, το φοιτητικό πακέτο CU Xclusive 7 που παρέχει 1000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 600MB για 30 ημέρες με 7€.
για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες καρτοκινητής Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International & Taza, τα πακέτα Voice & Social 15D & Voice & Video 15D που προσφέρουν με 500 λεπτά προς όλους + το Social & Chat Pass για 15 ημέρες με 8,5€ και 500 λεπτά προς όλους + το Video & Music Pass για 15 ημέρες με 8,5€ αντίστοιχα
Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν τα παραπάνω πακέτα έως και την 1η Φεβρουαρίου 2022, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα πακέτα με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο παροχής ακόμα περισσότερων λεπτών ομιλίας και MBs στους φοιτητές, είναι εμπορικά διαθέσιμα ήδη από 22 Νοεμβρίου 2021,τα νέα πακέτα CU XCLUSIVE 12 & CU XCLUSIVE 17.5 αποκλειστικά για φοιτητές. Το CU XCLUSIVE 12, παρέχει 1400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 1400 SMS προς όλα τα δίκτυα κινητής και 2600ΜΒ για 30 ημέρες με 12€. Το CU XCLUSIVE 17.5, παρέχει 1400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 1400 SMS προς όλα τα δίκτυα κινητής και 4200ΜΒ για 30 ημέρες με 17,5€.Τα CU XCLUSIVE 12 & CU XCLUSIVE 17.5 είναι διαθέσιμα για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές που έχουν ενεργή την φοιτητική προσφορά στο καρτοκινητό Vodafone CU.

Από 01/02/2022 καταργείται η αξία ανανέωσης 10€ μέσω του vodafonecu.gr, του vodafone.gr, του My CU App, του My Vodafone App και του My TAZA App.
Από 3/3/2022 καταργείται η υπηρεσία Internet Όλη μέρα και μέχρι και 3/6/2022, θα ισχύει ειδική προσφορά για τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone CU, Vodafone International, Καρτοκινητού Ολυμπιακός και Taza mobile, σύμφωνα με την οποία η χρέωση μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων παροχών, θα είναι 2€ για απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και κινητά και για για Απεριόριστα Data (για χρήση από την πρώτη κλήση ή το πρώτο data session μέχρι τις 4π.μ.).

Από 4/6/2022, η χρέωση των κλήσεων θα μεταβληθεί σε €2 για απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και κινητά για μία ημέρα. Αντίστοιχα, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων διαμορφώνεται επίσης σε €2 (από 0,20€/ΜΒ) για Απεριόριστα Data ( για χρήση από την πρώτη κλήση ή το πρώτο data session μέχρι τις 4π.μ.).
Όλες οι παραπάνω τιμές πακέτων και προσφορών συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές Καρτοκινητής που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μήνα από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =