αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Vodafone δίνει νέους αριθμούς χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Η Vodafone δίνει νέους αριθμούς χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

To CU παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να παραγγείλουν νέο αριθμό καρτοκινητής εύκολα και γρήγορα από την ασφάλεια του σπιτιού τους μέσα από το vodafonecu.gr χωρίς την ανάγκη να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα και σε λίγες μόνο ημέρες, ο νέος τους αριθμός να βρίσκεται στην πόρτα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με κάθε online παραγγελία αριθμού CU, οι νέοι συνδρομητές επωφελούνται από προσφορές ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες επικοινωνίας τους.

Ενδεικτικά, οι νέοι φοιτητές που έρχονται στον κόσμο του CU και πραγματοποιούν online αγορά του αριθμού τους, κερδίζουν 3000’ προς όλους και 1,8 GB για τρεις ολόκληρους μήνες, ενώ οι νέοι συνδρομητές των οποίων τα φοιτητικά χρόνια έχουν πλέον περάσει, κερδίζουν αυτομάτως διπλασιασμό της αξίας της πρώτης ανανέωσης του μήνα, για τους 3 πρώτους μήνες.

Ταυτόχρονα, όλοι οι νέοι CU συνδρομητές, κερδίζουν μια δωροεπιταγή αξίας 15 ευρώ, να την χρησιμοποιήσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν, στο eshop της Adidas! Με την είσοδό τους στον κόσμο του CU, οι νέοι συνδρομητές αποκτούν τα εξής προνόμια:

  • Με το CU APP μπορούν να κάνουν τα πάντα εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό τους και να πάρουν extra 5GB δώρο για 7 ημέρες μόλις το κατεβάσουν για πρώτη φορά στο κινητό τους.
  • Με το CU Panic Button ακόμα και να ξεμείνουν στην πιο δύσκολη στιγμή από data, πατούν το κουμπί και σερφάρουν για μια ώρα όποτε το χρειαστούν.
  • Με το CU Around, την πλατφόρμα εμπειριών, απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα brands καθημερινά.
  • Με το CU Shake κερδίζουν μέχρι 2GB ΔΩΡΟ σε κάθε ανανέωση.
  • Με το Big Bang App ταξιδεύουν σε πλανήτες και διαστήματα που δεν έχει ξαναπάει κανείς, παίζοντας και κερδίζοντας από κρυστάλλους που ανταλλάσσονται με μοναδικά πακέτα data και ομιλίας, μέχρι ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια.
  • Με το CU Give for Good μπορούν να προσφέρουν έμπρακτα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη 365 μέρες τον χρόνο.
  • Με τα CU events ζούν αξέχαστες εμπειρίες στα πιο απροσδόκητα μέρη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 5 =