αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Viva σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ΙΒΑΝ λογαριασμό χωρίς έγγραφα

Η Viva σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ΙΒΑΝ λογαριασμό χωρίς έγγραφα

Η VivaWallet δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ανοίξουν ΙΒΑΝ λογαριασμό και να πάρουν δωρεάν όσες digital χρεωστικές κάρτες θέλουν, χωρίς έγγραφα. Το μόνο που απαιτείται είναι η ταυτότητά τους και η πρόσβαση με κωδικούς του TAXISnet.

Πώς λειτουργεί

  1. Ο καταναλωτής από το κινητό του επιλέγει στο Viva Wallet app «Άνοιγμα λογαριασμού χωρίς έγγραφα μέσω EGov» και κάνει σύνδεση (login) με τα στοιχεία του στο TAXISnet.
  2. Η ταυτοποίηση ολοκληρώνεται απλά και μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας μέσω βιντεοκλήσης.

Οπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση, καθένας μπορεί, εύκολα και σε ένα λεπτό, να ανοίξει ένα λογαριασμό για καθημερινή χρήση ή/και επιπλέον λογαριασμούς με κάρτες για ηλεκτρονικές αγορές, το χαρτζιλίκι των παιδιών, τα ψώνια του σπιτιού, τις ανάγκες των παιδιών που σπουδάζουν σε άλλη πόλη κ.ο.κ.

Επιπρόσθετα, οι πελάτες της VivaWallet απλά με ένα κουμπί μπορούν να προσθέσουν τις digital χρεωστικές κάρτες τους στο Αpple Pay& Google Pay, ώστε να πληρώνουν σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα με το κινητό τους, κερδίζοντας σε ευκολία, ταχύτητα και με μεγαλύτερη περιβαλλοντική συνείδηση, χωρίς πλαστικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + twenty =